Нове

Незвичайні пісочні Булочки на яблучному пюре

Сьогодні пропоную спекти смачні і незвичайні булочки! Цікаві вони тим, що тісто не здобне, а пісочне і входить в нього яблучне пюре! І виходять ці булочки з легким смаком і ароматом яблука, що надає свою особливу родзинку тісту. А красиве формування булочок робить їх ще смачнішими. На смак вони в міру солодкі, пісочні і ніжні. Дуже смачні з молоком, чаєм або кавою!

Інгредієнти:

  • яблука 2-3 шт.
  • 100 г м’якого вершкового масла
  • 100 г цукру
  • 1 яйце
  • 1.5 стол.л сметани (або кефіру / йогурту)
  • 350 г борошна
  • 80 г крохмалю
  • 10 г розпушувача
  • 10 г ванільного цукру

Приготування:

  • Спочатку готуємо яблучне пюре. Яблука очистити від шкірки і серцевини. Нарізати на пластинки.
  • Скласти їх в сотейник, додати половину цукру від обсягу і столову ложку вершкового масла. Поставити на вогонь і тушкувати під кришкою до м’якості яблук і випаровування рідини.
  • Готові яблука пробити блендером до однорідного пюре. Відміряти для тіста 150 г пюре.
  • У чаші з’єднати яйце, цукор, ванільний цукор і сметану. Перемішати віночком.
  • Додати крохмаль, перемішати.
  • Додати м’яке вершкове масло, перемішати.
  • Виложити яблучне пюре, знову перемішати.
  • У два прийоми ввести муку і розпушувач.
  • Лопаткою замісити тісто, а потім зібрати його руками.
  • Покласти його в пакет і прибрати в холодильник на 1 годину.
  • Розділіть відпочиле тісто на дві частини. Розкачайте в витягнутий пласт товщиною 5 мм і наріжте його на смужки шириною в 1 см.
  • З’єднайте кінці у п’яти смужок. І скрутіть. Завернуть в вузлик.
  • Булочк випікати в розігрітій духовці при 180С близько 20-25 хвилин до рум’яного кольору.
  • Готові пісочні булочки остудити і присипати цукровою пудрою.

Смачного!

Також читайте: БАНАНОВІ МЛИНЦІ НА СНІДАНОК

Нове

Популярне