Нове

Ілона Гвоздьова зачарувала драйвовим танцем вперше після пологів

Зовсім недавно повідомлялося, що відома українська Хореографиня Ілона Гвоздьова вдруге стала мамою. Одинадцятого жовтня в неї народився маленький син, якого вони з чоловіком вирішили назвати Домініком. Сім’я також виховує маленьку донечку, яку звуть Валерією.

Ілона зізнавалася, що трохи втратила фігуру під час вагітності і вже готова повернутися до тренувань, аби повернути собі свою форму.

Днями, в інстаграмі танцівниці з’явилося нове відео, на якому вона показала запальний і дуже драйвовий танець. Гвоздьова зізналася, що дуже сумує за тренуваннями і просто не може жити без танців. Тож, зірка не втрималася і вийшло, що вийшло.

Проте, хореографиня зазначила, що материнство є найголовнішим у житті кожної жінки і до цього треба ставитися напрочуд серйозно.

“Але коли я танцюю – я живу, я вільна, розмовляю зі всім світом мовою тіла, кожна клітинка дихає і проникає до кісток, що аж мурашки по шкірі. Вкотре переконуюся, що я обрала правильний шлях в житті, правильну професію, від якої в захваті. Я ніби наркоманка” – написала танцівниця у своєму дописі.

Танцівниця відверто зізналася, що найкраще відновлює свої сили тільки у танці. Вона обожнює рухати під музику і тренувати під час цього своє тіло і дух.

На відео танцівниця в обтислій сукні з глибоким вирізом танцює надзвичайно запальний танець. Шанувальники виражають велике захоплення талантом хореографині і засипають її компліментами.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Илона Гвоздева | Dancer (@ilonagvozdeva)

“Ілоночко, ви й чудовій формі! І не скажеш, що місяць, як народили!
Яка ж ви неймовірна! Обожнюю! Ви найкраща танцівниця!” – пишуть фоловери в коментарях до відео зірки.

Нове

Популярне