Нове

Бежевий манікюр для офісу 2020: 19 стильних фото ідей

Бежевий манікюр – універсальне і дуже стильне рішення, як на кожен день, так і для ділових буднів. Бежевий лак підходить довгим і коротким нігтям, незалежно від їх форми.

Крім того, бежевий манікюр гармонійно поєднується з усіма популярними техніками, варіантами декору і візерунками, якими можна майстерно доповнити нейл-арт і зробити жіночий образ ще більш привабливим.

Якщо ви любите у своєму образі мінімалізм – придивіться до однотонного глянцевого або матово бежевого манікюру. Така ідея виглядає лаконічно і при цьому доглянуто, елегантно і жіночно. Крім того, як стверджують фахівці, мінімалізм і природність зараз в тренді. Тому не варто перевантажувати дизайн.

Часто в парі з бежевим лаком можна зустріти геометрію. Остання красується на одному або двох нігтиках. Іноді використовується і декор. У діловому манікюрі навіть з останнім не слід сильно старатися. Лаконічна золота або срібна фольга, скотч-стрічка, павутинка або стрази на декількох нігтиках – додадуть манікюру родзинки і при цьому не переступлять межу допустимого.

Цілком доречно також придивитися і до принтів, якщо ви хочете зробити манікюр для офісу більш модним. Леопардовий, тигровий, зебри, квітковий, горошок, смужка, клітина і так далі – можуть красуватися на одному нігті або на його половинці.

Також читайте: МОДНИЙ МАНІКЮР НА КОРОТКІ НІГТІ 2021

Нове

Популярне