Нове

Модний манікюр на короткі нігті 2021

Для коротких нігтів більше підходить нюдова палітра відтінків, ніж яскрава. У 2021 році представлено безліч дизайнів, які підходять саме на короткі нігті і сьогодні я про них розповім.

Актуальні забарвлення

Білий. Даний відтінок буде найбільш популярний в прийдешньому році. Такий відтінок можна використовувати для монохромного дизайну, так і як підкладку під художній розпис і декоративні вкраплення.

Срібний. Такий відтінок є універсальним під будь-яку довжину і буде одним з найбільш популярних у 2021 році. Обов’язково придивіться до дзеркальної втірки.

Пильно-рожевий. Популярний він став ще на самому початку 2020 року і в 2021 буде на піку популярності, адже з цим кольором можна зробити бездоганний повсякденний манікюр.

Синій. Глибокий синій колір – тренд нового року, його будуть використовувати в усіх б’юті-сферах, використовуйте його в якості покриття, щоб зробити незрівнянний трендовий манікюр.

Для коротких нігтів так само підійдуть такі відтінки: бежевий, коричневий, перловий, охра, сірий, блакитний і бірюзовий.

Дизайни для коротких нігтів.

Омбре

Добре виглядає як на коротких, так і на дуже коротких нігтях. Найкраще робити акцент на світлих відтінках. Якщо ви хочете ніжний манікюр, то краще за все поєднувати світлі кольори.

«Котяче око» з кришталевим ефектом

Такий ефект створюється шляхом нанесення спеціального гель-лаку. Дивлячись на такі нігті складається відчуття, ніби дивишся в космос. Кришталевий ефект покриває весь ніготь, байдуже якої він довжини. У будь-якому випадку все виглядає просто чудово і містично.

З написами

Якщо ви якось хочете урізноманітнити свій манікюр, то сміливо можете робити написи, тому що на коротких нігтях це виглядає дуже стильно. Так само це тренд 2021 року. Варто зазначити, що текст може бути абсолютно будь-який. Саме популярний на даний момент – написи з будь-яким таємним змістом. Але все це суто ваш вибір, що і як написати.

Matte

Думаю це вічна класика. Бомбезно виглядає як на коротких, так і на довгих нігтях. Найголовніше в даному манікюрі – неймовірно добре відполірована нігтьова пластина. Якщо щось буде не так, то матовість буде виглядати зовсім не так, як хотілося б вам

Підбірка дизайнів

Також читайте: МОДНИЙ МАНІКЮР ОМБРЕ 2020-2021 – НОВИНКИ ДИЗАЙНУ НІГТІВ З ГРАДІЄНТОМ

Нове

Популярне