Нове

Вийшли з моди: 7 моделей светрів, про які пора забути

Складно уявити собі осінньо-зимовий гардероб без теплого светра! Але його завдання – не тільки зігрівати нас, але і прикрашати. На щастя, на полицях магазинів маса актуальних варіантів. Але є серед них і ті, що вже вийшли з моди.

Светр з мереживом

Мереживо як декор залишилося в колекціях 5-річної давності. Зараз ви не побачите ні сікні-комбінації з мереживом, ні тим більше джемпера. А якщо і знайдете такий екземпляр у себе в шафі, то краще прибрати його від на дальню полицю.

Актуальне правило для мереживних речей – все або нічого! Повністю мереживний топ – це модно, а вставка – це всього лише застарілий компроміс.

Светр з коротким рукавом

Светр з короткими рукавами виглядає дивно і непрактично. Ні в одній з останніх колекцій ви не зустрінете таку модель. Якщо вже й хочеться пограти з довжиною рукава, то вибирайте актуальну в цьому сезоні в’язану жилетку.

Довгий обтягуючий светр

Одяг в “обліпку” давно не в пошані у дизайнерів. Вибираємо тільки напівприлеглий крій або легкий оверсайз. А для зимового одягу – це особливо важливо. Адже тісний светр не тільки виглядає старомодно, але і не зігріє вас через занадто щільне прилягання.

Светр зі стразами

Написи і малюнки, викладені стразами і камінням, до сих пір можна зустріти на дівчатах. Але тільки на тих, що не стежать за тенденціями! Від слова зовсім. Такий декор виглядає застарілим. Якщо хочете виглядати сучасно, то в якості блискучого декору підійдуть знімні комірці з намистин або перлів або прикраси у вигляді ланцюгів з великими ланками.

Светр з горловиною “хомут”

Актуальні комірці на светрах не виглядають понуро і не сповзають вниз як “хомут”. І навіть не кажіть, що це жіночно! Горловина може бути об’ємною, але при цьому повинна знати своє місце, тобто бути високою і стійкою. Це надає светру зібраності і елегантності.

З строкатим малюнком

З принтами завжди все не просто. Але так було раніше! Зараз візерунок на светрі повинен бути максимально простим і досить схематичним. Прості лінії, геометричні фігури і будь-які види клітини вітаються. А ось нагромадження з квіточок і різнокольорових смужок – позаминуле століття.

Светр тонкої в’язки

В такому светрі ви будете найстильнішою. Але тільки за однієї умови – якщо ваш светр не буде занадто тонким. На заміну скромним прийшли об’ємні візерунки у вигляді кісок, ромбів і квітів.

Також читайте: 5 МОДНИХ МОДЕЛЕЙ СВЕТРІВ НА СЕЗОН ОСІНЬ-ЗИМА 2020

Нове

Популярне