Нове

Зимове взуття 2020-2021: що буде в тренді

Отже, що ж взимку 2020-2021 буде на піку популярності? Світові дизайнери рекомендують придивитися до лакових черевиків і чобіт, черевиків з грубої шкіри, яскравих варіантів, а також до ботфортів.

Нижче ми докладно розглянемо найстильніші моделі зимового взуття 2020-2021.

Лакові черевики і чоботи

Захопленість дизайнерів латексом у 2020 році не пройшла безслідно. Вже цієї зими на піку популярності будуть лакові черевики та чоботи, які стануть прекрасним доповненням до гардероба кожної модниці. На модних показах були представлені лакові моделі від різних брендів, найбільш примітним з них став бренд Miu Miu.

Черевики з грубої шкіри

Не втрачають своїх позицій і черевики з грубої шкіри, які з року в рік красуються на модних показах. Взимку 2020-2021 в тренді моделі на товстій підошві, так звані гібриди (чоботи-черевики), ну і звичайно ж класичні варіанти.

Яскраве рішення

Побороти зимову нудьгу допоможуть яскраві чоботи, які точно не дадуть впасти в депресію. Причому мова йде не просто про класичні яскраві кольори: червоний, жовтий, синій, а про самі незвичайні варіанти. Приклади з фото можна побачити нижче.

Ботфорти

Улюбленці багатьох жінок, що не покидають полиці магазинів вже не один десяток років. Така любов до ботфортів обумовлена ​​комфортом при носінні, практичністю в суворих погодних умовах, і максимальною елегантністю.

Також читайте: МОДНІ БОТИЛЬЙОНИ ЗИМА 2020-2021 ДЛЯ ЖІНОК 40+: 5 НАЙКРАЩИХ МОДЕЛЕЙ

Нове

Популярне