Нове

Оля Фреймут емоційно відповіла на коментарі хейтерів після вильоту з “Танців з зірками”

Відома українська ведуча та знавчиня етикету Ольга Фреймут разом зі своїм партнером Іллею Падзиною після десятого прямого ефіру шоу “Танці з зірками” покинули паркет. Телеведуча часто піддавалася критиці суддів і неодноразово танцювала “за життя”. Проте, у десятому ефірі, попри велике бажання, їй таки не вдалося залишитися на проекті.

Ольга зізналася, що завесь час перебування на проекті взагалі не читала коментарів хейтерів, які не дуже добре відзивалися про хореографічні здібності зірки. Проте, вже після того, як Фреймут покинула проект, вона, за рекомендаціями друзів, вирішила все ж прочитати відгуки і дізнатися, як же глядачі ставилися до її виступів.

Крім того, що Ольга побачила багато добрих та приємних слів на свою адресу, вона зіткнулася і з висловленнями, які несуть багато зла та ненависті.

“Таке враження, що я розпочала якусь війну, або вигадала коронавірус, або когось вбила. Про мене писали, як про якусь негідницю, а я просто танцювала” – заявила ображена знаменитість.

Розчарована Фреймут зазначила, що вона, як і інші учасники проекту навчалася чомусь новому, долала якісь перешкоди й просто хотіла танцювати. Ольга не розуміє, чому саме на неї вилилося стільки бруду.

Ольга Фреймут розповідає, що на паркет вона повернулася відразу після перенесеної коронавіросної хвороби. Не зважаючи на поради лікарів не навантажувати себе, вона, все ж, вирішила не применшувати значення своєї присутності на проекті та повернутися, як тільки отримала негативний результат тесту на COVID-19. Після хвороби зірку мучили сильні мігрені. Проте, вона вперто тренувалася і повністю присвячувала себе проекту.

“Всі ці місяці я танцювала. Я виходила на паркет, долаючи свій страх. Місяці тренувань, щодня по 5-6 годин у тренувальних залах. Я не бачила своїх дітей, вихідні були без чоловіка… Постійні головні болі, мігрені, травми, про які я не говорила. І тут стільки бруду” – розповіла збентежена Ольга Фреймут.

Зірці так і не вдалося зрозуміти, чим вона завинила перед глядачами шоу-проекту. Вона зізнається, що досі роздумує, чому саме їй довелося зазнати такого хейту.

Нове

Популярне