Нове

Трендові зачіски осені 2020 року, які додадуть обсяг тонкому волоссю

Чудовим рішенням для рідкого і тонкого волосся стане багатошарова стрижка, яка додасть об’єм волоссю. При цьому варто врахувати, що чим коротше волосся, тим сильніше обсяг.

Саме тому так важливо звернути увагу на укладку і врахувати наступне:

  • Використовуйте різні пінки і стайлінгові засоби;
  • Не забувайте, що обов’язково варто використовувати фен при укладанні;
  • Починайте укладання саме з потиличної частини;
  • Тільки після базової просушування використовуйте спеціальний круглий гребінець, щоб додати об’єм.

Стрижки на коротке волосся

Найкраще для такого волосся використовувати саме короткі стрижки, вони дозволяють не тільки надати форму, а й укладання займе мало часу.

Пікс

Таку зачіску можна робити на різну довжину, виглядати вона буде дуже привабливо і оригінально. А головне з нею ви отримаєте більш зухвалий образ і привернете до себе захоплені погляди оточуючих. Ось тільки від такого варіанту варто відмовитися власницям короткої шиї.

Боб

Стрижка користується шаленою популярністю, в тому числі і у знаменитостей. Вона дозволяє не тільки добавити волоссю обсяг, але і приховати багато недоліків, в той же час і підкреслити достоїнства. А ось якщо вибрати варіант укладання з легкою недбалістю, то ви отримаєте не тільки стильний, але і неймовірно модний образ з нотками зухвалості.

Каре

Ця зачіска вже давно знаходиться на піку популярності і подобається багатьом жінкам. Саме варіант з градуюванням стане справжнім порятунком для тонкого волосся. У всіх інших випадках не важливо яку варіацію вибере жінка, виглядати вона буде на всі сто.

Стрижки на середню довжину

Якщо ж ви не хочете занадто коротко стригти волосся, тоді середня довжина стане чудовим рішенням, до того ж вона так само дозволяє створити шикарний обсяг.

Подовжений боб

Прекрасний варіант для власниць квадратної і круглої форми обличчя. Ця стрижка не тільки приховає всі недоліки, але і скоректує овал. Але варто врахувати, що для створення шикарного образу вам доведеться витратити трохи часу на укладку.

Класичний каскад

Варто врахувати, що ідеально ця стрижка підходить саме для тонкого, але ніяк не рідкого волосся. Вона дозволить створити шикарний образ, а от додавати чубок чи ні вже варто вирішувати особисто вам.

Пам’ятайте тонке волосся не вирок, а правильний вибір зачіски може вирішити будь-яку проблему!

Також читайте: МОДНІ ЗАЧІСКИ ОСІНЬ-ЗИМА 2020/2021 ДЛЯ КОРОТКОЇ ДОВЖИНИ ВОЛОССЯ

Нове

Популярне