Нове

Котлета по-київськи з ароматним маслом

Сьогодні хочу поділитися з Вами чудовим рецептом котлети по-київськи. Таке блюдо виходить дуже смачним, ніжними з ароматним маслом.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 500 г
  • Масло – 70 г
  • кріп
  • сіль
  • перець

Для кляру:

  • борошно
  • Яйця – 2 шт.
  • Панірувальні сухарі

Приготування:

  • Курячого філе у мене 500 г два шматочки. Розрізаємо навпіл, у нас вийти 4 котлети. Кожне філе розрізаємо уздовж, але не до кінця і відкриваємо як книжку.
  • Відбиваємо молоточком з двох сторін все філе. Солимо, перчимо до смаку, за бажанням можете додати ще приправ які Вам подобаються.
  • Приготуємо начинку, подрібнюємо невеликий пучок кропу. Нарізаємо масло на шматочки. Нам знадобитися всього лише 4 шматочки масла. Потім масло обмакуємо в подрібненому кропі.
  • Масло кладемо на край філе і звертаємо рулетиком що б краї були закриті.
  • Для кляру нам знадобитися: борошно, яйця 2 штуки і панірувальні сухарі. Беремо котлетку обмакуємо спочатку в борошні з усіх боків. Потім в яйці. У панірувальних сухарях. Обмакуємо знову в борошні, яйці і сухарях. Так проробляємо з усіма котлетками.
  • На сковороду наливаємо рослинну олію. Прогріваємо. Кладемо котлетки. Смажимо з усіх боків до золотистого кольору на невеликому вогні і можна подавати до столу.

Також читайте: ВЕЧЕРЯ ЗА ЛІЧЕНІ ХВИЛИНИ АБО ЯК СМАЧНО НАГОДУВАТИ ВСЮ СІМ’Ю ЗА 30 ХВИЛИН

Нове

Популярне