Нове

Надія Дорофєєва потрапила у ДТП на своєму авто

Днями відома українська співачка Надія Дорофєєва у своєму інстаграмі розмістила світлину, в коментарі до якої повідомила, що створила аварійну ситуацію на своєму автомобілі поблизу власного дому.

“Моє обличчя, коли, виїжджаючи із дому, я подумала, що я – хороший водій, проїхала два кілометри і врізалася в іншу машину” – розповіла Надія Дорофєєва.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)

Слід зазначити, що за попередніми повідомленнями, група “Время и стекло”, солісткою якої Надя була з 2010 року припиняє своє існування. Продюсер групи Потап розповів, що Надія Дорофєєва прагне розвиватися далі і буде займатися сольною кар’єрою. Інший учасник гурту – Позитив, теж займатиметься творчістю. Потап наголосив, що Олексій Завгородній (справжнє ім’я Позитива) являється чудовим автором і надалі працюватиме в даному напрямку. В кінці жовтня “Время и стекло” провели останній концерт у Києві, в якому попрощалися зі своїми глядачами.

Повертаючись до інформації про ДТП за участі Надії Дорофєєвої слід зазначити, що про постраждалих зірка не повідомила нічого. Не відомо і про стан автомобілів після ДТП.

Через кілька годин після своєї попередньої світлини зірка поділилася ще одним дописом, на якому показала язика.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)

Нове

Популярне