Нове

Манікюр з втіркою 2020/2021 – модні тренди

Втірка – це чудовий матеріал для прикраси нігтів, який використовується як в повсякденному, так в діловому і вечірньому манікюрі. Цікаво втірка виглядає на довгих нігтях, але не менш витончені і стильні дизайни можна створити і на коротких. Що ми і вирішили довести за допомогою нашого матеріалу і 18 модних фото ідей манікюру з втіркою на коротких нігтях.

Манікюр з втіркою може виглядати по різному. На коротких нігтях це найчастіше лаконічне однотонне покриття, яке доповнено перловою втіркою. Ця ідея чудово підходить витонченим жінкам, які вважають за краще мінімалізм.

За допомогою блискучої втірки можна також зробити на нігтях красивий френч, як класичний, так і новомодний трикутний або асиметричний.

Не меншою популярністю втірка користується у вигляді блискучого акценту. Тобто всі нігті покриваються, наприклад, в нюдовий колір і лише один або два доповнені блискучою втіркою.

З декору в парі з втіркою можна зустріти стрази. Малюнки і принти на коротких нігтях – не найкраще рішення, адже є ризик перевантажити дизайн і зробити його не більше, ніж вульгарним.

Також читайте: ТРЕНДИ ТА ТЕНДЕНЦІЇ ЗИМОВОГО МАНІКЮРУ 2020-2021

Нове

Популярне