Нове

Модні стрижки та зачіски сезону осінь-зима 2020−2021

Новий сезон – нова зачіска! І якщо ви ще не встигли вибрати актуальну стрижку для себе, то сьогодні у вас є шанс подивитися на 7 наймодніших варіантів. Але для початку давайте поговоримо про тренди. У 2020 році ми побачили багато цікавих стрижок, наприклад, різні інтерпретації бобу або піксі. Крім них зараз актуальні багатошарові стрижки з видовженими чуттєвими чубчиками, зачіски шеггі, як в 70-х, дуже довге волосся. Класичний боб з «тупим» зрізом еволюціонував і перетворився в короткий боб, довжиною до підборіддя – тонкий і графічний, але при цьому ніжний, проте класика теж нікуди не поділася.

Давайте подивимося на яскраві стрижки цього року, які будуть в моді і в наступному році. Хто знає, може сьогодні ви остаточно захочете змінити імідж.

Боб до підборіддя

Сама універсальна і актуальна довжина стрижки боб на сьогодні – це довжина до лінії підборіддя. Зріз при цьому може бути і “тупим”, і злегка нерівним – залежить від волосся і вашого бажання. Нехай пасма біля обличчя будуть м’якими, щоб не зробити риси обличчя різкішими. Такий боб підійде будь-якому волоссю, навіть самому тонкому і рідкому.

До речі, короткий боб добре коригує овал обличчя, особливо в формі серця або трикутника. Зверніть на це увагу, якщо маєте таку форму обличчя.

Чубчик у французькому стилі

Фактурний чубчик – головний аксесуар для вас в цьому році. Він робить образ більш грайливим і жіночним, головне, правильно його укласти. Як виглядає цей модний чубчик? Він пишний, з видовженими бічними пасмами у формі “завіси” – шикарний варіант! Такий чубчик добре виглядає з будь-якою довжиною волосся – від довгого до короткого.

Ви можете зробити фактурний подовжений чубок без страху – при бажанні його можна легко відростити або заколоти без втрати основної частини волосся.

Дуже довге волосся

На противагу пікс і бобові в моду увійшло дуже довге волосся. І ми говоримо про дійсно довге волосся – до попереку або нижче. Але тут є одне дуже велике АЛЕ – таке волосся виглядає дійсно красиво, якщо за ними доглядати як слід. Це означає, що вам потрібно не тільки періодично мити його і використовувати кондиціонер, але і робити салонний догляд, який є досить дорогим. І це стосується не тільки натурального волосся, але і нарощених пасом. Без гарного догляду довге волосся, на жаль, виглядає сумно. Під час підстригання кінчиків, використовуйте масла і сироватки, підберіть хороший шампунь і бальзам, і, звичайно, грамотне фарбування і укладання теж потрібні.

Рваний боб

Це варіант чудового, свіжого бобу з рваними кінчиками, які дозволяють стрижці виглядати м’якше і цікавіше. Кінчики волосся стрижуться злегка рвано, щоб досягти ефекту густоти. Виходить приголомшлива текстура, навіть на тонкому волоссі. Ще краще така стрижка буде виглядати з недбалими хвилями в пляжному стилі.

Шеггі 2020

Ця стрижка в стилі ретро зараз особливо популярна. Причому, вона однаково добре виглядає на різному волоссі: і на прямому, і на кучерявому. Шеггі – злегка бунтарська жіночна стрижка, яка була дуже популярна в 70-х роках. Сьогодні вона трохи видозмінилася, щоб стати стильною і сучасною.

Якщо хочете змінити стрижку, але не прибирати довжину, то Шеггі – чудовий варіант. Рвані пасма, подовжений чубчик, що обрамляє обличчя – ця пишна зачіска виглядає неперевершено!

Кудрі і кучеряве волосся

У 2020 – природність і натуральність понад усе. Тому перестаньте випрямляти своє хвилясте волосся і зробіть його своїм надбанням. Легка стрижка шарами, трохи мусу для кучерявого волосся – і чарівна зачіска готова. У моді кучеряве волосся з чубчиком, яка м’яко лягає на чоло.

З легким кучерявим волоссям виходять приголомшливі текстурні укладання, особливо в стрижці Шеггі. Хочете відчути себе дійсно оновленою? Спробуйте цей новий стиль!

Багатошаровий Пікс

Поряд з дуже довгими стрижками ми спостерігаємо тенденцію до дуже коротких зачісок. Пікс в цьому плані – ідеальний варіант. Різноманітність цієї стрижки вражає: тут і суперкороткі варіанти, і злегка подовжені жіночні. Багатошарові Пікс з м’якими шарами – це класика, яка припала до смаку багатьом. Якщо ви поки не готові до дійсно короткої стрижки, то багатошарове подовжене Пікс підійде для того, щоб спробувати цю зачіску вперше.

Також читайте: КАРЕ: МОДНІ СТРИЖКИ ЗИМА 2020-2021

Нове

Популярне