Нове

Модні чоботи зима 2020 для жінок 40+: 5 красивих моделей

Зима все ближче підбирається до нашого порогу. А це означає, що жінки все частіше починають заглядати в бутіки в пошуках вдалої моделі взуття для холодів. Особливо жорсткі вимоги до взуття висувають жінки, які переступили поріг 40 років. Адже для них важливий не тільки модний фасон, але також надійність, а ще важливіше зручність. Адже з віком ноги більше втомлюються, тому комфорт – це важлива якість взуття. Комфорт, сполучені з красою і модою – це ідеальне взуття, яке ви побачите в нашому матеріалі.

Чоботи з широкою халявою

Модні чоботи зима 2020-2021 для жінок після 40, як ми писали вище, повинні бути зручні. Саме тому ідеальним варіантом вважаються моделі з широкою халявою, які чудово виглядають з сукнею, брюками і спідницями. Зручні невеликі квадратні підбори зробить зимову пару взуття ще комфортніше. А красиві вставки з тваринним принтом додадуть образу трендовості.

Чоботи зі скошеними підборами

Чоботи зі скошеними підборами – тренд зими 2020-2021, який прийшов до нас від популярних козаків. Жінкам після 40 такі гарні підбори будуть до речі, особливо, якщо вони невеликі і дуже стійкі. При цьому модну родзинку чоботам може надати креативна обробка підборів.

Лаконічні чоботи труби

Лаконічні чоботи труби з мінімальними підборами і дизайном будуть виглядати гідно в будь-якому повсякденному образі. А, головне, в такій моделі не страшні ні ожеледь, ні снігопади. Для особливих виходів у світ завжди можна прикупити другу пару витончених чобіт-труб, яка буде доповнена високими підборами і витонченим гострим носком.

Челсі

Зручність у кожній деталі – це в чоботях челсі, які чудово виглядатимуть з джинсами, спідницями і сукнями. Для максимально стильного і модного образу жінкам після 40 років фахівці радять придивитися до світлих моделей, наприклад, білих або молочних.

Чоботи з гострим носком

А щоб зробити будь-який свій образ жіночним, а ноги візуально довшими, леді після 40 можуть звернути увагу на чоботи з гострим носком. Доповнені невеликими стійкими підборами, цікавим дизайном і забарвленням, вони допоможуть зробити будь-який ваш наряд незрівнянним.

Також читайте: НАЙМОДНІШІ БОТИЛЬЙОНИ СЕЗОНУ ОСІНЬ-ЗИМА 2020/2021

Нове

Популярне