Нове

Темний манікюр зима 2020-2021: тренди і новинки

З приходом зими багато жінок починають звертатися до більш насичених відтінків лаку, які гармонійно поєднуються з палітрою їх базового гардероба. Особливою популярністю взимку користується темний чорний манікюр, синій, смарагдовий, бордовий, гірчичний, коричневий, сірий і інші насичені варіанти, які роблять дизайн більш статусним, наповненим теплом і спокоєм.

Темний і при цьому унікальний манікюр можна зробити, задіявши найрізноманітніші техніки та варіанти декору. Найбільш простий і популярний варіант – звернутися до однотонного покриття, доповненим технікою фен-шуй.

Для більш креативних дам підійдуть різні види френча, а саме: круговий, асиметричний, квадратний, трикутний і так далі. Не меншою любов’ю жінок взимку 2020-2021 будуть користуватися принти. При цьому тварини візерунки на піку популярності. Зміїний, тигровий, леопардовий, принт зебри – чудово працюватимуть в парі з темним покриттям.

Фахівці радять не боятися розбавляти темний манікюр популярною акварельною технікою, а також різними текстурами, які зараз перебувають на піку популярності в світі нейл-арту. Вони зроблять манікюр більш унікальним і статусним.

Також читайте: НАЙМОДНІШІ ВІДТІНКИ ЛАКІВ ДЛЯ НІГТІВ НА ЗИМУ 2019-2020

Нове

Популярне