Нове

Аліна Гросу розповіла, як поділила майно з колишнім чоловіком

Як раніше стало відомо, відома зірка української естради – Аліна Гросу, розлучилася зі своїм чоловіком – підприємцем Олександром Комковим, не проживши разом і року. Співачка не легко перенесла розрив, проте, вже готова розповісти усі пікантні подробиці їхнього розлучення.

Днями, зірка з’явилася у програмі “Ранок з Україною”. Аліна дала інтерв’ю та зізналася, що на поділ майна не претендувала зовсім. Житло, в якому вони жили, з самого початку було чоловіковим, тому вона просто з’їхала від нього. Олександр також не захотів нічого ділити.

“Квартира залишилася у чоловіка, тому що я не хотіла в нього нічого брати. І спасибі, що він у мене нічого не взяв”, – розповіла артистка на телеканалі “Україна”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ранок з Україною (@ranok_ua)

Нагадаємо, що відомою Аліна Гросу стала ще у шестирічному віці. Тоді на телеекранах вона з’явилася зі своєю піснею, під назвою “Бджілка”. Дівчина все своє свідоме життя займалася музикою. У 23 роки співачка вийшла заміж за бізнесмена Олександра Комкова. Весілля пари відбулося в Італії. Проте, шлюб тривав, всього лиш, близько року. Цьогоріч пара розлучилася.

Нове

Популярне