Нове

Антитренд зимових шапок: 3 головних убори, про які варто забути

Красивою, стильною і жіночною можна залишатися навіть в сильні морози. Які моделі шапок втратили свою актуальність в цьому сезоні, а які навпаки стали трендом, ви дізнаєтеся в цій статті, дочитавши її до кінця.

Антитренд – безформна шапка носок

Об’ємні шапки які сильно звисають на потилиці відносяться в цьому сезоні до антитрендів, в даному головному уборі складно виглядати стильно і сучасно.

Замінити на біні з відворотом

Стилісти стверджують, що шапка біні з відворотом базового відтінку – це бездоганний варіант головного убору, який буде на піку популярності ще довгий відрізок часу. Шапка даної моделі ідеально підійде для осінньо-зимових кежуал аутфітів.

Антитренд – занадто об’ємна шапка

Не так давно всі сучасні красуні вбиралися в об’ємні шапки, які виглядали незвично і виразно в аутфітах, але це було в минулих сезонах, зараз тренд на даний головний убір пройшов. Стилісти рекомендують цієї зими уникати занадто об’ємних шапок, вони також входять в наш список “антитрендів”.

Замінити на “м’який” обсяг

Стилісти пропонують нам замінити об’ємні шапки, на моделі легкого оверсайз розміру. Шапка середнього обсягу виглядає на модниці будь-якої комплектації і віку акуратно і стильно.

Антитренд – надмірний декор

Шапки з яскравим і потужним декором також пішли на другий план. Лейбл, написи, перли, стрази або вишивка – весь цей декор не повинен бути присутнім на трендових і стильних шапках.

Замінити на однотонну модель

Мінімалізм і однотонність – два основних критерії, яким повинна відповідати сучасна модель шапки. Пам’ятайте, чим простіше – тим дорожче і актуальніше буде виглядати ваш головний убір. Звертайте також увагу на склад, наявність натуральної вовни це великий плюс, взимку ви точно не замерзните!

Також читайте: МОДНИЙ ДЖЕМПЕР: ТЕПЛИЙ ТРЕНД ОСЕНІ 2020

Нове

Популярне