Печиво з дитинства. Швидко готується, а з’їдається, як насіння. Головне не захопитися, тому, як все-таки калорійне. Печиво виходить шаруватим. хрустким з ніжним вершковим смаком. Якщо ви ще не готували, то варто спробувати таке печиво. Воно не розчарує.
Інгредієнти:
- 250 г вершкового масла
- 2 плавлених сирки (180 г)
- 200 г борошна
- 1 ст. л. рослинної олії
- 2 ст. л. кунжуту
Приготування:
- Перед приготуванням сирки і масло прибираємо в морозильну камеру на 1 годину. Потім натираємо на грубій тертці та з’єднуємо з борошном.
- Замішуємо тісто. Ділимо на дві частини, одну з них кладемо в холодильник.
- Половину тіста розкатуємо в лист товщиною 0,5 см.
- Нарізаємо на квадрати, ромби або інші фігурки.
- Викладаємо на деко, застелений пергаментом. Злегка змащуємо маслом і посипаємо кунжутом.
- Випікаємо 14 – 16 хвилин при 180 – 200 С (залежить від духовки).
Смачного!
Також читайте: М’ЯКІ БУЛОЧКИ З СИРОМ ТА СУХОФРУКТАМИ