Нове

Всього лише три інгредієнти. Легке, хрустке печиво “Хвилинка”

Печиво з дитинства. Швидко готується, а з’їдається, як насіння. Головне не захопитися, тому, як все-таки калорійне. Печиво виходить шаруватим. хрустким з ніжним вершковим смаком. Якщо ви ще не готували, то варто спробувати таке печиво. Воно не розчарує.

Інгредієнти:

  • 250 г вершкового масла
  • 2 плавлених сирки (180 г)
  • 200 г борошна
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 2 ст. л. кунжуту

Приготування:

  • Перед приготуванням сирки і масло прибираємо в морозильну камеру на 1 годину. Потім натираємо на грубій тертці та з’єднуємо з борошном.
  • Замішуємо тісто. Ділимо на дві частини, одну з них кладемо в холодильник.
  • Половину тіста розкатуємо в лист товщиною 0,5 см.
  • Нарізаємо на квадрати, ромби або інші фігурки.
  • Викладаємо на деко, застелений пергаментом. Злегка змащуємо маслом і посипаємо кунжутом.
  • Випікаємо 14 – 16 хвилин при 180 – 200 С (залежить від духовки).

Смачного!

Також читайте: М’ЯКІ БУЛОЧКИ З СИРОМ ТА СУХОФРУКТАМИ

Нове

Популярне