Нове

Модний джемпер: теплий тренд осені 2020

Восени вже стає прохолодно без затишного і комфортного джемпера. Саме тому варто вже задумати про покупку такої необхідної речі. Дизайнери в цьому сезоні нам пропонують безліч цікавих і гарних варіантів. Варто придивитися.

Як і в тому сезоні лідирує джемпер з вільним кроєм. Він комфортний і не сковує рухів. Він прекрасно поєднується з будь-яким одягом. Також зігріє в прохолодні осінні дні. Колірна гамма може бути будь-якою. Від пастельних і нюдових відтінків, до яскравих і соковитих тонів. Все залежить від підібраного образу.

Також восени в моді цікаві асиметричні варіанти з великою в’язкою. Такі джемпера також бувають представлені з широким рукавом. залишаються ще в тренді моделі з одним плечем. Тут на любителя. Також чудово виглядають моделі з більш дрібною в’язкою з ангори. Вони м’які і дуже теплі.

Можна підібрати собі варіант з цікавими елементами декору. Наприклад, вишивка, блискітки або ж простий напис. Також можна урізноманітнити свій гардероб цікавими колірними рішеннями. Яскравий одяг завжди виділяв і привертав безліч поглядів. Можна придбати обтягуючий класичний джемпер, для ділових зустрічей.

Є цікаві моделі з красивим і неповторним візерунком. Можна вибрати зимовий варіант з горлом. З таким джемпером не варто боятися морозів.

Також читайте: МОДНІ СВЕТРИ НА ОСІНЬ 2020

Нове

Популярне