Нове

Потап назвав причину розпаду гурту “Время и стекло”

На початку березня стало відомо, що гурт “Время и стекло” припиняє свою діяльність. Про це офіційно заявили учасники групи. 30 жовтня Позитив і Дорофєєва востаннє разом вийшли на сцену зі своїм прощальним концертом.

Днями продюсер групи Олексій Потапенко у інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” розповів, що саме стало причиною розпаду гурту. Потап зізнався, що Надя Дорофєєва планує розпочати сольну кар’єру і не матиме більше можливості поєднувати це з роботою в гурті. Також, продюсер розповів, що Позитив, справжнє ім’я якого Олексій Завгородній теж не залишиться осторонь шоу-бізнесу, адже він є чудовим автором і композитором. Тому, свій подальший шлях він збирається пов’язати з творчістю.

Потап зізнався, що вони ще раніше запитували шанувальників, чи хотіли б вони, аби гурт “Время і стекло” й надалі існував, але в іншому складі. Прихильники одноголосно висловились проти таких змін і попросили залишити в їх пам’яті групу і початковому складі.

“Придумайте іншу назву та іншу групу, але “Время и Стекло” хочемо, щоб залишилося назавжди в серцях із Надею Дорофєєвою та Олексієм Завгороднім” – розповідає Потап про відгуки шанувальників.

Нагадаємо, що гурт “Время и стекло” було створено на початку грудня 2010 року за підтримки продюсерського центру MOZGI Entertainment під керівництвом Олексія Потапенка та Ірини Горової.

Нове

Популярне