Картопелька виходить завжди пропечена і залишається цілою. Свіжий часник я не додаю, більше люблю додавати сушений, а ось кріп намагаюся додавати свіжий.
Інгредієнти:
- картопля – 1,5-2 кг
- кріп
- паприка мелена – 1 ч.л.
- часник сушений – 1 ч.л.
- карі – 1 ч.л.
- олія
Приготування:
- Насамперед підготуємо заправку до картоплі. Нарізаємо невеликий пучок промитого кропу. До кропу додаємо паприку червону мелену. Одну чайну ложку гранульованого часнику і чайну ложку приправи Карі. На око вливаємо олію.
- Картоплю добре миємо, шкірку не знімаємо, нарізаємо на рівні частинки.
- До картоплі додаємо заправку. Гарненько перемішуємо, що б заправка розподілилася по всій картоплі.
- Висипаємо картоплю на деко, розподіляємо по всій поверхні. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо до готовності.
Також читайте: ЦЮ СТРАВУ ВИ ТОЧНО ПОЛЮБИТЕ. ЦВІТНА КАПУСТА В КЛЯРІ