Нове

Картопля по-селянськи. Найкращий рецепт приготування картоплі в духовці

Картопелька виходить завжди пропечена і залишається цілою. Свіжий часник я не додаю, більше люблю додавати сушений, а ось кріп намагаюся додавати свіжий.

Інгредієнти:

  • картопля – 1,5-2 кг
  • кріп
  • паприка мелена – 1 ч.л.
  • часник сушений – 1 ч.л.
  • карі – 1 ч.л.
  • олія

Приготування:

  • Насамперед підготуємо заправку до картоплі. Нарізаємо невеликий пучок промитого кропу. До кропу додаємо паприку червону мелену. Одну чайну ложку гранульованого часнику і чайну ложку приправи Карі. На око вливаємо олію.
  • Картоплю добре миємо, шкірку не знімаємо, нарізаємо на рівні частинки.
  • До картоплі додаємо заправку. Гарненько перемішуємо, що б заправка розподілилася по всій картоплі.
  • Висипаємо картоплю на деко, розподіляємо по всій поверхні. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо до готовності.

Також читайте: ЦЮ СТРАВУ ВИ ТОЧНО ПОЛЮБИТЕ. ЦВІТНА КАПУСТА В КЛЯРІ

Нове

Популярне