Рецепти з цвітної капусти зараз дуже популярні, адже для деяких з них знадобиться мінімум інгредієнтів. Страва чудово підходить для приготування на кожен день.
Інгредієнти:
- цвітна капуста
- вода
- сіль за смаком
- яйця – 3 шт.
- борошно – 2 ст.л.
- паприка мелена
- перець чорний мелений
- часник сушений
Приготування:
- Одну промиту головку цвітної капусти ділимо на суцвіття. Ті які великі розрізаємо навпіл. Все непотрібне зрізаємо.
- У киплячу воду додаємо сіль за смаком, закидаємо капусту і варимо час від часу помішуючи до того моменту поки капуста не стане м’якою, але вона не повинна розпадатися.
- Приготуємо кляр, в глибоку миску розбиваємо три курячих яйця. Всипаємо дві столові ложки борошна. Додаємо паприку, чорний мелений перець і сушений часник все за смаком, сіль не додаю оскільки капуста варилася в солоній воді. Перемішуємо все до однорідності.
- Капусту обмащуємо в клярі, кладемо на сковороду з рослинною олією і обсмажуємо з двох сторін до ніжного золотистого кольору на середньому вогні.
Смачного!
Також читайте: ХАЧАПУРІ ПО-АДЖАРСЬКИ: КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ В ДОМАШНІХ УМОВАХ