Нове

Цю страву Ви точно полюбите. Цвітна капуста в клярі

Рецепти з цвітної капусти зараз дуже популярні, адже для деяких з них знадобиться мінімум інгредієнтів. Страва чудово підходить для приготування на кожен день.

Інгредієнти:

  • цвітна капуста
  • вода
  • сіль за смаком
  • яйця – 3 шт.
  • борошно – 2 ст.л.
  • паприка мелена
  • перець чорний мелений
  • часник сушений

Приготування:

  • Одну промиту головку цвітної капусти ділимо на суцвіття. Ті які великі розрізаємо навпіл. Все непотрібне зрізаємо.
  • У киплячу воду додаємо сіль за смаком, закидаємо капусту і варимо час від часу помішуючи до того моменту поки капуста не стане м’якою, але вона не повинна розпадатися.
  • Приготуємо кляр, в глибоку миску розбиваємо три курячих яйця. Всипаємо дві столові ложки борошна. Додаємо паприку, чорний мелений перець і сушений часник все за смаком, сіль не додаю оскільки капуста варилася в солоній воді. Перемішуємо все до однорідності.
  • Капусту обмащуємо в клярі, кладемо на сковороду з рослинною олією і обсмажуємо з двох сторін до ніжного золотистого кольору на середньому вогні.

Смачного!

Також читайте: ХАЧАПУРІ ПО-АДЖАРСЬКИ: КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ В ДОМАШНІХ УМОВАХ

Нове

Популярне