Нове

Мармуровий манікюр для офісу: 18 нових фото ідей

Мармуровий манікюр знаходиться на піку популярності вже далеко не перший рік. А все завдяки тому, що представлена ​​техніка нейл-арту постійно вдосконалюється, поповнюється новинками дизайну, які чудово виглядають як в повсякденному образі, так навіть діловому.

Сьогодні ми хотіли вам показати найсвіжіші і стильні фото ідеї мармурового манікюру, які чудово підійдуть для офісної обстановки.

Мармуровий дизайн зовсім не обов’язково повинен красуватися на всіх нігтях. Найчастіше він служить в манікюрі як ніжний, стильний і лаконічний акцент. Його змішують з однотонним манікюром, френчем, фен-шуем, омбре. При цьому сам мармуровий дизайн може використовуватися для оформлення півмісяця у френчі.

Іноді мармур доповнюють декором. Фольга, стрази, глітер, а також скотч-стрічка привнесуть в будь-який манікюр особливу вишуканість і витонченості.

Цікаво виглядає мармуровий манікюр в парі з лаконічними малюнками. Однак для офісу фахівці все-таки радять дотримуватися максимального мінімалізму, а, крім того, звертатися тільки до натуральної пастельної, а краще нюдової палітри лаків.

Також читайте: СІРИЙ МАНІКЮР НА КОРОТКІ НІГТІ: ТРЕНД ОСЕНІ 2020

Нове

Популярне