Нове

Alyona Alyona зізналася, як зважилася на пікантні фото

Відома українська реперка Alyona Alyona, яка славиться своїми пишними формами, зізнається, що ніколи не соромиться їх. Вона активно бореться проти стереотипів. Саме тому співачка вирішила знятися для реклами українського бренду білизни.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Альона (@alyona.alyona.official)

У програмі “Світське життя” Alyona Alyona розповіла, що і справді не соромиться свого тіла. Проте, слід зазначити, що співачка завжди одягається в яскравий широкий одяг. Навіть на світські вечірки вона полюбляє приходити у спортивному стилі.

Alyona Alyona, зізнається, що з’явитися в білизні перед камерою її заставило бажання допомогти людям зрозуміти, що не потрібно соромитися самої себе. Зірка зазначила, що дані фотознімки зовсім не еротичного характеру, а білизна на ній не еротична, а просто зручна.

“Нічого такого надприродного я не показала, це всього лише тіло – у когось таке, а в когось таке” – зазначила реперка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Альона (@alyona.alyona.official)

Alyona Alyona зізналася, що перед камерою почувалася досить комфортно. Співачка розповідає, що просто обожнює плавати, тому часто з’являється на людях у купальнику біля басейну, водойми чи на морі. Співачка зовсім не комплексує з приводу зайвої ваги і радить так само до себе відноситися абсолютно усім.

Нове

Популярне