Нове

Тодоренко поділилася архівною світлиною, на якій видно, як сильно її син схожий на її брата

Відома українська телеведуча та співачка Регіна Тодоренко у шлюбі зі співаком Сергієм Топаловим виховує маленького сина Михайла. Шанувальники зірки часто сперечаються над тим, на кого ж саме схожий зірковий син Майкл (так малюка люблять називати його батьки). Думки прихильників розділилися. Шанувальники часто зазначають, що не помічають схожості ні з Регіною ні з Владом. Але, як таке може бути? – Дане питання часто задають колишній ведучій “Орла і решки”.

Регіна раніше не ділилася коментарями з допитливими підписниками, проте, днями таки вирішила остаточно спантеличити своїх підписників, та розмістила в себе в інстаграмі архівне дитяче фото. На ньому співачка зафільмована зі своїм молодшим братом. В руках у маленького хлопчика великий букет червоних квітів, а у дівчинці важко впізнати всім відому Регіну Тодоренко.

Відразу після публікації шанувальники охоче почали коментувати дану світлину. Майже одноголосно прихильники заявили, що син Регіни надзвичайно схожий на її брата. Хоча, знайшлися й такі коментатори, які вважають, що на дитячих фото Влада Топалова можна побачити більшу схожість між ним та його сином Майклом.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)

Нове

Популярне