Нове

М’який і смачний! Яблучний пиріг на сковороді

Готуємо яблучний пиріг на сковороді до чаю! Тісто готується дуже швидко. Пиріг виходить смачним і м’яким!

Інгредієнти:

  • Яйця 2 шт.
  • Молоко 130 мл.
  • Цукор 160 г
  • Ванілін 0,5 ч.л.
  • Рослинна олія 100 мл.
  • Сіль щіпка
  • Борошно 200 г
  • Розпушувач 10 г
  • Яблука 2 шт.

Приготування:

  • Відділяємо білки від жовтків. До білків додаємо дрібку солі та збиваємо до пишності.
  • Далі до білків додаємо жовтки, цукор, ванілін, перемішуємо.
  • Додаємо молоко, рослинну олію, перемішуємо.
  • Просіяне борошно з розпушувачем додаємо поступово.
  • Сковороду змащуємо вершковим маслом, викладаємо нарізані яблука та виливаємо тісто на яблука.
  • Готуємо на слабкому вогні під кришкою 17-20 хвилин. Далі перевернути пиріг за допомогою тарілки і готувати ще приблизно 10-15 хвилин.

Смачного!

Також читайте: ШТРУДЕЛЬ З ЛАВАША З ЯБЛУКАМИ! НЕЙМОВІРНО СМАЧНИЙ, З’ЇЛИ ЗА 5 ХВИЛИН

Нове

Популярне