Готуємо яблучний пиріг на сковороді до чаю! Тісто готується дуже швидко. Пиріг виходить смачним і м’яким!
Інгредієнти:
- Яйця 2 шт.
- Молоко 130 мл.
- Цукор 160 г
- Ванілін 0,5 ч.л.
- Рослинна олія 100 мл.
- Сіль щіпка
- Борошно 200 г
- Розпушувач 10 г
- Яблука 2 шт.
Приготування:
- Відділяємо білки від жовтків. До білків додаємо дрібку солі та збиваємо до пишності.
- Далі до білків додаємо жовтки, цукор, ванілін, перемішуємо.
- Додаємо молоко, рослинну олію, перемішуємо.
- Просіяне борошно з розпушувачем додаємо поступово.
- Сковороду змащуємо вершковим маслом, викладаємо нарізані яблука та виливаємо тісто на яблука.
- Готуємо на слабкому вогні під кришкою 17-20 хвилин. Далі перевернути пиріг за допомогою тарілки і готувати ще приблизно 10-15 хвилин.
Смачного!
Також читайте: ШТРУДЕЛЬ З ЛАВАША З ЯБЛУКАМИ! НЕЙМОВІРНО СМАЧНИЙ, З’ЇЛИ ЗА 5 ХВИЛИН