Як приготувати тонкі млинці на кефірі? Насправді млинці готувати дуже просто. Найголовніше це дотримуватися планового рецепта приготування тіста для млинців. І звичайно ж бажано заздалегідь дістати всі інгредієнти з холодильника, щоб вони стали кімнатної температури, тоді вони ще краще з’єднаються. Заварні млинці дуже смачні і у них дуже цікава структура. Коли береш цей млинець з дірочками він такий ніжний і повітряний. А смак такий що неможливо відірватися.
Інгредієнти:
- Кефір – 2 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 2 склянки
- Цукор – 3 ст.л.
- Сіль – щіпка
- Окріп – 1 стакан
- Сода – 1 ч.л.
Приготування:
- У глибоку миску виливаємо дві склянки кефіру. Розбиваємо одне яйце і міксером або вінчиком перемішуємо. Потім просіваємо дві склянки пшеничного борошна. Перемішуємо все до однорідності.
- Додаємо три столові ложки цукру, трошки солі і перемішати до розчинення цукру.
- В одну склянку окропу додаємо чайну ложку соди, швидко перемішуючи виливаємо в наше тісто. Перемішуємо і відставляємо на 5 хвилин.
- Перед смаженням додаємо до суміші три столові ложки рослинної олії і ще раз перемішуємо.
- Сковороду змащуємо рослинною олією, прогріваємо. Наливаємо невелику кількість тіста і розподіляємо по всій поверхні сковороди. Обсмажуємо з двох сторін до ніжного золотистого кольору, на маленькому вогні.
Подаємо до столу з варенням. Смачного!
Також читайте: ЯБЛУЧНІ МЛИНЦІ, АРОМАТНІ, НІЖНІ – ДІЛЮСЯ ІДЕАЛЬНИМ РЕЦЕПТОМ