Нове

Яблучні млинці, ароматні, ніжні – ділюся ідеальним рецептом

З яблучними млинцями ніщо не зрівняється … ніжні, неймовірно ароматні і дуже смачні. Єдиний мінус, всі рецепти, які мені траплялися, були недосконалі. Іноді тісто прилипало до сковороди, іноді млинці рвалися під час перекидання і так відбувалося постійно. Щоб приготувати такі млинці потрібно багато сил, терпіння і майстерності. З огляду на те, що яблучні млинці дійсно варті того, щоб їх приготували, я допрацювала рецепт, і тепер млинці завжди виходять ідеальними і їх легко приготувати навіть недосвідченому кулінару.

Інгредієнти:

  • Борошно – 100 г
  • Молоко – 100 г
  • Вода – 100 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Олія – ​​2 ст. л.
  • Сіль – щіпка

Приготування:

  • Яблуко мию, очищаю від шкірки та видаляю серцевину. Натираю на дрібній тертці.
  • У глибоку ємність всипаю борошно, вбиваю яйця і вливаю молоко. Добре перемішую, розчиняючи всі грудочки. Зручно використовувати міксер або віночок для збивання.
  • Як тільки жодної грудочки не залишилося, додаю терте яблуко, цукор, сіль, масло і воду. Добре перемішую.
  • При такій послідовності змішування інгредієнтів, тісто готується просто, грудочки легко розчиняються.
  • Прогріваю злегка змащену олією сковороду. Якщо ви добре прогрієте сковороду, зможете уникнути «першого невдалого млинця». Печу як звичайні млинці на середньому вогні.

Яблучні млинці смачні самі по собі, але їх також можна подавати зі сметаною, медом, варенням і різними солодкими соусами. Смачного!

Також читайте: НЕЗВИЧАЙНИЙ РЕЦЕПТ КАБАЧКОВИХ ВАФЕЛЬ

Нове

Популярне