Сьогодні я з рецептом чудових кабачкових вафель. Зараз активно йде сезон кабачків, тому наполегливо вам рекомендую спробувати такі овочеві вафлі. За смаком вони дуже ніжні, пишні та м’які.
Інгредієнти:
- 1 невеликий кабачок
- 1 яйце
- 50 г борошна
- трохи зелені
- сіль і чорний перець за смаком
Приготування:
- Очищений кабачок натерти на тертці, віджати руками зайвий сік, він нам не потрібен.
- Додати яйце і дрібно нарізану зелень.
- Посолити та поперчити за смаком.
- В кінці додати борошно і перемішати.
- Добре розігріту вафельницю трохи змастити олією. Викласти по 2 столові ложки тіста.
- Випікати близько 2-3 хвилин, залежить від потужності електро вафельниці.
- Готові кабачкові вафлі легко знімаються.
Приготуйте до них соус зі сметани, зелені, часнику і солі. І можна подавати до столу!
Смачного!
Читайте також: ШВИДКА ВЕЧЕРЯ З ПРОСТИХ ПРОДУКТІВ. СМАЖЕНИЙ ГАРБУЗ В СМЕТАНІ З ЧАСНИКОМ