Пропонуємо спекти ось такий супер шоколадний брауні з повітряною та невагомою текстурою. Для цього в тісто додаємо дуже цікавий секретний інгредієнт і саме він додасть цьому пирогу легкість, крихкість, і, в той же час, соковитість. Ось так! А приготувати його дуже швидко і просто.
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 120 г цукру
- 150 г шоколаду
- 200 г дрібно натертого кабачка
- 50 г вершкового масла
- 30 мл рослинної олії
- 1/2 ч. л солі
- 1 ч. л соди
- 10 г ванільного цукру
- 130 г борошна
- 30 г какао
Глазур
- 60 мл жирних вершків
- 50 г шоколаду
Приготування:
- Окремо змішати яйця, сіль, цукор, ванільний цукор і рослинну олію. Можна це зробити віночком. Збивати не потрібно!
- Муку з’єднати з содою і какао, перемішати і додати до яєчної маси.
- Злегка перемішати міксером або вінчиком до однорідної густої маси.
- Додати кабачки разом з соком (віджимати їх не потрібно), перемішати.
- Окремо на водяній бані або мікрохвильовці розтопити масло з шоколадом.
- Додати відразу в тісто і все змішати до однорідності.
- Форму змастити вершковим маслом, викласти тісто і розрівняти.
- Випікати в добре розігрітій духовці при 170С близько 40-50 хвилин.
- Для глазурі в гарячі вершки викласти шоколад і перемішати до розчинення.
- Покрити брауні глазур’ю і дати повністю охолонути.
Його текстура просто вражає!
Смачного!
Читайте також: СУПЕР НІЖНИЙ ШОКОЛАДНИЙ ТОРТ МЕДІВНИК З НЕЗВИЧАЙНИМ КРЕМОМ