Нове

Шоколадний брауні з секретом!

Пропонуємо спекти ось такий супер шоколадний брауні з повітряною та невагомою текстурою. Для цього в тісто додаємо дуже цікавий секретний інгредієнт і саме він додасть цьому пирогу легкість, крихкість, і, в той же час, соковитість. Ось так! А приготувати його дуже швидко і просто.

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 120 г цукру
  • 150 г шоколаду
  • 200 г дрібно натертого кабачка
  • 50 г вершкового масла
  • 30 мл рослинної олії
  • 1/2 ч. л солі
  • 1 ч. л соди
  • 10 г ванільного цукру
  • 130 г борошна
  • 30 г какао

Глазур

  • 60 мл жирних вершків
  • 50 г шоколаду

Приготування:

  • Окремо змішати яйця, сіль, цукор, ванільний цукор і рослинну олію. Можна це зробити віночком. Збивати не потрібно!
  • Муку з’єднати з содою і какао, перемішати і додати до яєчної маси.
  • Злегка перемішати міксером або вінчиком до однорідної густої маси.
  • Додати кабачки разом з соком (віджимати їх не потрібно), перемішати.
  • Окремо на водяній бані або мікрохвильовці розтопити масло з шоколадом.
  • Додати відразу в тісто і все змішати до однорідності.
  • Форму змастити вершковим маслом, викласти тісто і розрівняти.
  • Випікати в добре розігрітій духовці при 170С близько 40-50 хвилин.
  • Для глазурі в гарячі вершки викласти шоколад і перемішати до розчинення.
  • Покрити брауні глазур’ю і дати повністю охолонути.

Його текстура просто вражає!

Смачного!

Читайте також: СУПЕР НІЖНИЙ ШОКОЛАДНИЙ ТОРТ МЕДІВНИК З НЕЗВИЧАЙНИМ КРЕМОМ

Нове

Популярне