Нове

Модні високі чоботи осінь 2020: актуальні моделі та тренди

Високі чоботи знову в тренді. Від Парижа до Нью-Йорка на модних показах дизайнери продемонстрували стильні чоботи-панчохи, ботфорти і різні варіації на цю тему. Стилісти ж радять, в свою чергу, звернути увагу на різні замшеві або лаконічні шкіряні моделі з яскравим і лакованим видом. А головне – приділіть особливу увагу 4 шикарним моделям високих чобіт, які допоможуть вам скласти модний образ будь-якої стилістики.

Ботфорти

Ботфорти – ідеальне рішення для тих жінок, які можуть похвалитися стрункими довгими ніжками. Купуйте моделі універсальних кольорів. Втім, якщо ви йдете в магазин за другою парою, можна зробити вибір на користь більш яскравих модних відтінків, наприклад, червоного, рожевого або оранжевого.

Чоботи-панчохи

Чоботи-панчохи ще одне модне рішення для повсякденності. Представлене взуття максимально облягає жіночу ніжку, тому підійде тільки струнким жінкам. Носити чоботи-панчохи краще зі спідницями і сукнями середньої довжини.

Чоботи слоучі

Ще одним модним високим взуттям вважаються чоботи слоучі. Вони стали неймовірно популярні навесні 2020. Не втратять своєї актуальності вони і цієї осені. Відрізняються представлені чоботи різною довжиною, формою каблука, але об’єднує їх одне – широка халява. Носити чоботи слоучі найкраще зі спідницями і сукнями міді, а також з брюками і джинсами, які вправляються всередину чобіт.

Чоботи труби

Універсальні і дуже зручні чоботи труби підійдуть тим жінкам, які звикли вести активний спосіб життя. Адже найчастіше така модель доповнена невеликим каблуком або красується і зовсім без нього. Прекрасно виглядають чоботи труби з будь-яким гардеробом, незалежно від його стилістики.

Також читайте: ЛОФЕРИ, БРОГИ, ОКСФОРДИ – СТИЛЬНЕ ОСІННЄ ВЗУТТЯ 2020 РОКУ

Нове

Популярне