Нове

Чорний манікюр: 20+ ідей елегантності та стилю

Чорний манікюр це щось елегантне, строге і лаконічне. З початком осені хочеться змінити строкату літню гаму на більш стриману і витончену, чорний колір лаку ідеально підходить за всіма параметрами. У даній публікації ви знайдете для себе величезну кількість ідей манікюру в чорній кольоровій гамі.

Монохромний чорний манікюр можна “оживити” і зробити більш привабливим за допомогою дрібних страз, глітера, втірки, а також трендової фольги. Кожен з цих дизайнів буде виглядати контрастно і виразно на темному тлі.

Комбінація чорного і молочного лаку в одному манікюрі буде також вітатися в цьому сезоні. Глянцевий світлий і матовий чорний кольори гармонійно перегукуються між собою створюючи ідеальну картинку на ваших ручках.

Короткі нігті квадратної або мигдалеподібної форми чудово виглядають з чорним покриттям і трендовим геометричним дизайном на одному або декількох нігтях. Срібні деталі в дизайні чорного манікюру додадуть йому необхідну перчинку.

Елегантний квітковий принт + глянсове чорне покриття – ідеальний тандем завдяки якому в цьому сезоні ваші ручки перетворяться до невпізнання і будуть радувати вас і всіх оточуючих.

Якщо ви хочете доповнити однотонний чорний манікюр, вибирайте дизайн в срібному кольорі, саме він зможе повноцінно розкритися на чорному полотні додавши йому чарівну родзинку.

Французький манікюр не традиційного білого кольору, а в чорній кольоровій гамі – нове віяння моди в нейл індустрії. Хочете, щоб ваші нігтики виглядали виразно, тоді прикрасьте чорний французький манікюр одним монотонним темним лаком.

Чорний манікюр з легким мерехтінням виглядає космічно на жіночих ручках роблячи їх доглянутими і привабливими.

Тренд на різний за кольором манікюр на лівій і правій руках набирає все більшої популярності. І в цьому випадку не обійшлося без чорного кольору на одній руці і нюдового з чорним геометричним дизайном на іншій – даний манікюр припаде до душі творчим і сміливим красуням, які завжди відкриті до експериментів.

Матовий чорний манікюр в одному тандемі із золотою фольгою виглядає святково і жіночно, цей манікюр допоможе вам відчувати себе впевнено і стильно на будь-якій вечірці.

Любительки мінімалізму і лаконічності обов’язково повинні в цьому сезоні прикрасити свої нігті глянцевим монохромним лаком глибокого і насиченого чорного кольору.

Професіонали нейл індустрії пропонують в цьому сезоні перетворити чорний трендовий манікюр в мармуровий дизайн.

Анімалістичний дизайн нігтів в чорно-бежевому кольорі – тренд, який протримається на провідних позиціях ще досить довгий час.

Стильна, строга і лаконічна геометрія в чорній кольоровій гамі додасть будь-якому вашому стилістичному образу шарм і привабливість. Завдяки геометричному малюнка чорного кольору можна виграшно скорегувати ширину і довжину нігтьової пластини.

Також читайте: ІДЕЇ ​​ДЛЯ ВЕЧІРНЬОГО МАНІКЮРУ

Нове

Популярне