Нове

Стрижка Піксі з чубчиком та її 20 найкращих варіантів на осінь 2020

Сучасні стрижки змінюються з сезону в сезон, але все ж деякі залишаються незмінними вже протягом довгих років, саме про них ми сьогодні і поговоримо.

Короткі стрижки є незаперечним трендом 2020 року, завдяки якому величезна кількість модниць стали впевненими в собі. До таких ідеальних стрижок можна сміливо віднести ультракоротку «Пікс» з чубчиком.

Стильна, вибухова і яскрава коротка стрижка «Пікс» доповнена подовженим косим чубчиком перетворить і зробить зовнішність на пару років молодше. Завдяки вдало підібраним під вашу форму обличчя чубчиком можна виглядати більш струнко і жіночно.

Якщо ви володарка тонкого і ламкого волосся і мрієте про ідеальний прикореневий обсяг, тоді вашим порятунком буде саме цей дует, що складається з стрижки «Пікс» і чубчика. Короткі пасма волосся відмінно набувають прикореневий обсяг, який здатний протриматися в ідеальному стані без величезної кількості стайлінгу.

Відкрита шия і зона декольте завдяки короткій стрижці «Пікс» додають жіночої зовнішності привабливого вигляду. Не дивлячись на коротку довжину волосся, на стрижці «Пікс» можна створювати безліч трендових укладок.

Асиметрична стрижка «Пікс» з подовженим чубчиком доповнена грайливими кучерями – святковий варіант зачіски, який можуть собі дозволити модниці з тонким і «неслухняним» волоссям. Об’ємні локони піднімають волосся від самих коренів, створюючи видимість густого і доглянутого волосся.

«Рвана» стрижка «Пікс» + філіруваний подовжений чубчик – шикарне поєднання, завдяки якому ваша шевелюра стане більш привабливою і сучасною. Колористи пропонують нам урізноманітнити класичну стрижку «Пікс» яскравим фарбуванням в трендових техніках «балаяж», «шатушь», а також «омбре».

Також читайте: МОДНІ ЗАЧІСКИ 2021 — СТИЛІСТИ НАЗВАЛИ ГОЛОВНІ ТРЕНДИ РОКУ

Нове

Популярне