Нове

Баклажани в сметані – всім нагадують смажені гриби (блюдо ситне, але в ньому мало калорій)

Пропоную приготувати простий і швидкий рецепт баклажанів в сметані. Цей рецепт мені дуже подобається. Готую його часто, але рідні весь час дивуються, що в сковороді баклажани, а не гриби. І зовні, і на смак безумовно схожість є.

Інгредієнти:

  • Баклажани – 3-4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Сметана – 180 г
  • Зелень – 1 пучок
  • Часник – 4 зубч.
  • Вода – 1/4 склянки
  • Олія – ​​4 ст. л.
  • Сіль, спеції – за смаком

Приготування:

  • Баклажани нарізаю кубиками. Цибулю і зелень подрібнюю довільно.
  • До баклажанів додаю яйця і добре перемішую.
  • У сковороду з олією викладаю цибулю. Пасерую до прозорості. Потім до цибулі перекладаю баклажани і готую на середньому вогні до тих пір, поки яйце не підсмажиться. Слідом вливаю воду і тушу під кришкою 15 хвилин, за цей час вода повинна випаруватися.
  • Піднімаю кришку, в сковороду додаю сметану, зелень, часник, пропущений через прес, сіль і спеції. Готую ще 5 хвилин на великому вогні, постійно помішуючи.

Смачного!

Також читайте: ЗАКУСКА З БАКЛАЖАНІВ ЗА 15 ХВИЛИН! СМАЧНО, ШВИДКО І ПРОСТО!

 

Нове

Популярне