Нове

Олег Винник, що хворіє на коронавірус, співав на весіллі у сина Марченко

Нещодавно відбулось весілля сина Богдана відомої української ведучої Оксани Марченко. Хлопець одружувався зі своєю коханою дівчиною Катериною. На весілля було запрошено виступати багато зірок української естради. Зокрема, для молодят та гостей із піснею “Здравствуй невеста” на сцені з’явився відомий український співак, улюбленець публіки Олег Винник.

Раніше повідомлялося, що співак разом зі своєю партнеркою з “Танців з зірками” Оленою Шоптенко хворіє на коронавірус. Через це їхню пару було дискваліфіковано з проекту.

Сьогодні ж, здається, співак вже почуває себе краще. На весільній церемонії він навіть привітав молодят дружніми обіймами. В своєму інстаграмі наречена Богдана – Катерина, поділилася відповідним знімком зі співаком.

На гучному весіллі пасинка Медведчука також виступали Вєрка Сердючка, Світлана Лобода, Макс Барських та “Время и стекло”. Ведучим був Григорій Решетняк.

Поки що, заяв щодо одужання співака, не було. Відомо, що Олена Шоптенко досі на самоізоляції. Але, можемо зробити висновок, що COVID-19 Олег вже поборов, адже вільно контактував з гостями.

Нове

Популярне