Нове

Модні зачіски 2021 — стилісти назвали головні тренди року

Жінці властиво змінюватися, саме тому так важливо знати останні тренди у світі зачісок і укладань. Якщо ви любите експериментувати і не дозволяєте собі вийти з дому без укладання, то стаття вам точно допоможе створити ідеальний і стильний образ. У матеріалі ми зібрали для вас найактуальніші і модні зачіски на прийдешню зиму.

Пучки – проста і елегантна зачіска

Класичний пучок – найбільш популярна і проста зачіска. Любительки швидких укладок використовують пучок для кожного заходу, адже його можна зробити за допомогою будь-яких аксесуарів. Цієї зими особливо популярні низькі або високо посаджені пучки, доповнені красивими і блискучими шпильками. Для образу ігрової красуні пані використовують супермодні пучки – ріжки. Для зухвалих і амбітних модниць підійде пучок на швидку руку пасмами які вибиваються з зачіски.

Низький хвіст – витонченість і строгість образу

Для ділових бізнес-леді і жінок, які люблять строгі образи, ідеальною зачіскою стане низький хвіст. Укладання відрізняється швидкістю, зручністю і приголомшливим ефектом. Щоб низький хвіст був більш оригінальним, можна використовувати креативні шпильки або гумки, заховати гумку власними локонами або зав’язати хустку.

Прямий проділ – вибір прекрасних дам

Прямий проділ – класика сучасності. Його використовують дами з довгим і коротким волоссям, на кучерявій і прямій структурі локонів. Ідеальний варіант – прямі і рівні пасма, які чітко розділені проділом посередині. Також оригінально буде виглядати прямий проділ з хвилястими локонами, косами і об’ємними зачісками.

Легкий безлад – найстильніший образ зими

Трендовою зачіскою цієї зими стане укладання у французькому стилі. Вона являє собою легку недбалість на голові. Волосся трохи підкручене, але не плойкою або бігудями, а зроблене пучками і джгутиками, які зав’язують на вологе волосся перед сном. Розпустивши вранці волосся, руками надають ефект невеликої недбалості і фіксують результат стайлингом.

Аксесуари

Цієї зими, як і раніше в моді різноманітні аксесуари. При використанні акцентних шпильок, об’ємних шпильок, практично не потрібно укладати волосся. Досить вимити голову і закріпити аксесуар на потрібному місці. Для святкового заходу можна додатково волосся укласти в легкі хвилі або заплести французьку косу, і обов’язково прикрасити зачіску стильним аксесуаром.

Сучасна мода дозволяє жінкам розслабитися. Просте укладання зими 2021 мають на увазі мінімум зусиль і стайлінгу. Найголовніше підібрати правильну зачіску, яка допоможе виділити достоїнства жіночої краси.

Також читайте: 16 МОДНИХ ЗАЧІСОК ОСЕНІ 2020: ЦІКАВІ ВАРІАНТИ НА БУДЬ-ЯКИЙ СМАК

Нове

Популярне