Нове

Універсальний нюдовий манікюр на осінь 2020

Нюдовий манікюр має попит у дівчат і жінок незалежно від віку. Він чудово виглядає з різними образами, а також відмінно підходить для повсякденного носіння.

Манікюр в нюдовому відтінку можна виконати з цікавим виконанням елементів декору. Класика жанру – це блискітки і стрази. Багатьом уже приївся такий декор. Для більш виразного манікюру відмінно підійде абстракція. Тут немає обмежень, будь-яка фантазія може бути виконана.

Для тематичної осені можна виконати флористику в вигляді гілочок і листя. Комбінування різних відтінків допоможе досягти ідеального результату. Відмінно виглядає геометрія. У будь-якому своєму прояві вона надає образу самодостатність і лаконічність.

Прекрасно виглядає градієнт в ніжному нюдовому виконанні. Додатковий декор може зовсім не знадобитися. Не варто забувати про цікавий мінімалістичний варіант виконання. В такому манікюрі немає нічого зайвого, все чудово один з одним гармонує.

Також можна згадати про френч. Ще одне універсальне рішення для повсякденного манікюру. Якщо хочеться щось нове, то можна френч виконати в різних відтінках з додаванням цікавого елементу декору.

Також читайте: П’ЯТЬ КЛЮЧОВИХ ТРЕНДІВ МАНІКЮРУ ОСІНЬ 2020

Нове

Популярне