Нове

Наталія Мосейчук вперше за кілька років поділилася фото своїх синів і розповіла, де вони вчаться

Відома українська телеведуча телеканалу 1+1 Наталія Мосейчук не дуже любить розповідати про своє особисте життя. Ведуча не завжди охоче ділиться сімейними подробицями. Проте, в одному з інтерв’ю з Катериною Осадчою ведуча відверто розповіла про свою родину.

Наталія Мосейчук разом зі своїм другим чоловіком Іллею уже 12 років в шлюбі. Ведуча розповідає, що перше її заміжжя не було вдалим, тож їй довелося розлучитися. Подробицями про свій перший шлюб Наталія не ділиться. Відомо лише, що від першого чоловіка у неї народився син Антон.

Хлопцю зараз 21 рік і раніше він навчався в Вені. Пізніше хлопець виграв грант на навчання в Німеччині в Університеті Кельна. До карантину Антон навчався там. Потім приїхав додому на канікули і вже не зміг повернутися на навчання. Але, хлопець продовжує бути студентом даного Університету та навчається дистанційно. Паралельно син Наталії поступив у КНЕУ та пішов працювати економістом-аудитором.

У другому шлюбі у Наталії Мосейчук народився син Матвій. Зараз йому 8 років і він навчається у третьому класі однієї з Київських шкіл. Мама розповідає, що син додому приносить лише хороші оцінки. Проте, (жартує Мосейчук) скоріше за все, погані він просто приховує. Хоча, так це чи ні, стане відомо лише після розмови з вчителькою.

Нещодавно на своїй сторінці у фейсбуці телеведуча поділилася родинними світлинами з сонячної фотосесії. На фотознімках щаслива мама зі своїми синами.

У інтерв’ю Наталія Мосейчук щиро зізнається, що надзвичайно гордиться своїми синами та безмежно любить їх.

Нове

Популярне