Нове

Каскад на середнє волосся: 10 ідей з найпопулярнішою стрижкою 2020 року

Чергування пасом різної довжини або каскад – модна стрижка на всі часи. Вона надає зачісці відчуття свіжості незалежно від того, коли ви її зробили. Вся річ у тому, що тільки професійний перукар зможе відрізнити каскад від звичайної драбинки. І тільки йому під силу добитися потрібного ефекту. Завдяки складності виконання відповідної стрижки вона і залишається стильною хоч в 2010-му році, хоч в 2020-му. Волосся різної довжини набуває подвійний об’єм, виглядає легшим і більш здоровим.

Існує величезна кількість видів каскадів. Тому, будь-яка дівчина зможе дозволити собі носити цю зачіску. Зазвичай каскад починається від верхівки. Також його часто виконують, відступаючи кілька сантиметр від центру голови. Каскад на кінчиках волосся теж є популярним явищем. Колір і форма волосся не грають особливого значення в питанні, чи підійде вам саме ця стрижка чи ні. Каскад роблять на довгому і темному, на короткому і світлому, на густому і тонкому волоссі.

Сьогодні більш детально ми розглянемо виконання каскаду на середній довжині тому, що вона є найпопулярнішою стрижкою 2020-ого року.

Спочатку представниці жіночої статі, уродженки сонячної Італії, внесли в нестаріючу моду каскад на середню довжину. З огляду на те, що їх волосся від природи досить жорстке і неслухняне, італійки довго перебували в пошуку потрібного рішення. Каскад в кінцевому підсумку врятував спочатку південних, а потім і всіх інших жінок від неслухняного і грубого волосся. Каскад також допоможе виділити правильні акценти: підкреслити звабливий погляд, виділити вилиці, загострити увагу на прекрасному підборідді.

Існує ще одна хороша новина – виконати каскад на середнє волосся зможе не тільки професіонал, але і талановитий новачок. Справа в тому, що на відповідній довжині  помилки не будуть кидатися в очі.

В основному, розрізняють дві техніки виконання каскаду на волосся середньої довжини. Відмінність полягає в тому, в’ється у Вас волосся або воно пряме. Для першого варіанту підійде техніка «Італійка», для другого – «Аврора». І та і інша техніка використовується для того, щоб акуратно виділити красу і структуру волосся, дану жінкам від природи.

Професійні майстри настійно рекомендують оновлювати каскад 1-2 рази на місяць, щоб зачіска виглядала максимально свіжою.

Також читайте: СТРИЖКА БОБ НА КОРОТКЕ ВОЛОССЯ: 12 ІДЕЙ ДЛЯ ТИХ, ХТО ХОЧЕ ОСВІЖИТИ ЗОВНІШНІСТЬ

Нове

Популярне