Нове

Легко і просто готую кунжутне печиво за кілька хвилин

Кунжутне печиво чимось нагадує горіхове, смачне, хрустке і корисне. Адже в кунжуті багато вітамінів і важливих мікроелементів. Готувати печиво дуже швидко, та й в духовці випікається недовго. Після охолодження моментально стає хрустким. Важливий момент, викладати тісто на лист потрібно на відстані, оскільки воно розпливається під час випічки.

Нам знадобляться:

  • борошно – 100 г
    вершкове масло – 80 г
  • цукор – 120 г
  • 1 яйце
  • ванільний цукор – 1 пакет (10 г)
  • лимонний сік -1 ч. л
  • насіння кунжуту -160 г
  • розпушувач – 1/2 ч. л
  • сіль – 1/2 ч. л

приготування:

  • Змішую борошно, розпушувач і сіль.
  • Збиваю розм’якшене вершкове масло з цукром.
  • Потім додаю яйце, ванільний цукор, лимонний сік і збиваю 20-30 секунд міксером.
  • На низькій швидкості міксера додаю борошно невеликими порціями.
  • Лопаткою додаю в тісто кунжут.
  • Духовку нагріваю до 180С. На аркуші пергаментного паперу (обов’язково!) Викладаю чайною ложкою коржі на відстані 3-4 см один від одного.
  • Випікаю 8-15 хвилин в залежності від розміру і товщини тіста.
  • Буквально через дві хвилини, після того, як витягнула з духовки, печиво стає хрустким.

Також читайте: ЗАПЕЧЕНІ ЯБЛУКА З КОРИЦЕЮ – ВСЬОГО 10 ХВИЛИН І СМАЧНІ ЛАСОЩІ ГОТОВІ!

Нове

Популярне