Нове

Модне пальто осінь-зима 2020/2021

Ось і настали перші холодні дні, коли хочеться оточити себе затишком і теплом. Пальто – невід’ємна частина осінньо-зимового гардероба, дана універсальна, жіночна і стильна річ буде на піку популярності в холодну пору року, давайте розглянемо з вами найактуальніші моделі.

Трендовий хіт цього сезону – пальто в шикарний принт «клітка», стилісти порадували нас достатком колоритного візерунка, завдяки якому кожна вимоглива модниця зможе знайти свою ідеальну модель.

Що стосується кольору, то гуру сучасної моди радять нам купувати пальто в принт “клітина” виключно в пастельній колірній гамі. Благородні, комплементарні кольори гармонійно «подружаться» з будь-якими креативними і яскравими вбраннями, а також аксесуарами. Двобортний комір, легкий оверсайз, прямий крій, трендова клітина, а також контрастні ґудзики, розташовані в декілька рядів – основні критерії ідеального осінньо-зимового пальта.

Укорочені моделі пальто в нюдових відтінках доповнені широким поясом – ідеальний варіант, для модниць невисокого зросту.

Наступна не менш актуальна модель пальто представлена ​​сучасними дизайнерами в мінімалістичному стилі. Їх головною родзинкою є сучасні глибокі відтінки, які додають даній речі особливого колориту. Пальто легкого оверсайз розміру – це незамінний верхній одяг, завдяки якому можна скласти величезну кількість різних за стилем образів.

Вільний крій дозволяє носити цю модель пальто як в мінімалістичному, так і багатошарових осінньо-зимових луках. Будь-яка ваша проблемна зона фігури стане менш помітна, якщо ви оберете для свого базового осінньо-зимового гардеробу трендові пальто легкого оверсайз розміру.

Трендові пальто з погонами і широким поясом – ще одна чарівна модель, яка закохає в себе величезну кількість модниць різного віку і статур. Завдяки правильному крою і окремо взятим деталям, даного пошиття пальто, зможе гармонійно скорегувати пропорції жіночої фігури і візуально зробити її більш привабливою і витонченою.

Тренд на пальто-халат не згасає, в осінньо-зимовому сезоні ця модель буде займати провідні позиції в сучасній індустрії моди.

Однотонні пальта прямого крою стануть для кожної з модниць вдалим придбанням в осінньо-зимовий сезон. Ідеальне лекало відмінно підкреслить достоїнства жіночої фігури і одночасно приховає все зайве. Особливо актуальна буде дана модель в більш холодну пору року.

Також читайте: АНТИТРЕНД КУРТОК: 7 МОДЕЛЕЙ, З ЯКИМИ ТОЧНО ПОРА ПОПРОЩАТИСЯ

Нове

Популярне