Нове

Топ-7 розкішних світлих відтінків манікюру на осінь 2020

Для любительок світлого манікюру існує безмежна безліч шикарних відтінків лаку. Вони чудово виглядають не тільки в літній сезон, але навіть в осінній. Сьогодні ж ми підібрали для вас свіжі ідеї, як урізноманітнити свій манікюр. Представлені в нашому матеріалі відтінки неймовірно ніжні, чудово будуть поєднуватися з вашими повсякденними нарядами і допоможуть зробити образ жіночним і стильним.

Пудровая троянда

Пудрові відтінки неймовірно популярні. Тому ми радимо вам звернути увагу на тон пудрова троянда. Відтінок рожевого кольору універсальний і чудово буде виглядати як просто однотонний манікюр. Розбавити його доречно стразами, золотими мотивами або ж лаконічним малюнком.

Ніжний персик

Ще один відтінок ніжний персик, як і пудрова троянда цікаво підійде для осіннього манікюру 2020. Використовувати його можна в парі з матовим топом або глянцевим, розбавити популярними техніками, в тому числі і френчем. Красиво персиковий відтінок буде працювати з чорними лаконічними візерунками, а також технікою фен-шуй.

Ванільний

А що ви думаєте з приводу ванільного тону? Гарний колір з жовтими відтінками виграшно виглядатиме на довгих і на коротких нігтях. Поєднувати такий тон можна зі стразами, глітером або золотом. Прекрасною ідеєю може стати ванільний френч.

Вишнева пінка

Відтінок вишнева пінка, який чимось нагадує колір лаванди, цікаве і дуже ніжне рішення для повсякденного осіннього манікюру. Поєднується він з повітряними сукнями і світлими двобортними пальтами. Бажано, якщо у вашому гардеробі будуть присутні пастельні відтінки. В цьому випадку манікюр у відтінку вишнева пінка буде виглядати максимально гармонійно.

Зелений чай

Любите зелений колір? Чому б вам не спробувати відтінок зелений чай? Ніжний тон сподобається леді, які хочуть додати в образ романтичності та свіжості.

Молочно-білий

Молочно-білий відтінок у 2020 році восени на піку популярності. Найбільш часто його можна зустріти з технікою, що імітує текстури, а також в парі з золотими мотивами.

Пастельно-блакитний

І наостанок радимо вам звернути увагу на пастельно-блакитний колір, який також чудово буде виглядати в осінньому манікюрі. Найбільш красиво він працює з іншими пастельними тонами в техніці фен-шуй, а також в поєднанні з геометричними малюнками, в тому числі виконаними за допомогою павутинки або скотч-стрічки.

Також читайте: БЕЖЕВИЙ МАНІКЮР З ЗОЛОТОМ: 18 ФОТО ІДЕЙ ДИЗАЙНУ ДЛЯ ОСЕНІ 2020

Нове

Популярне