Нове

Кабачки з фаршем тепер готую тільки так! Просто, швидко і дуже соковито

І смак, і аромат у цієї страви просто відмінні! Подаю їх, як закуску в гарячому або охолодженому вигляді і як основне гаряче блюдо з гарніром. Готується дуже просто. Кабачки виходять ніжними та соковитими, м’ясо робить страву ситною, а сир надає чудовий вершковий смак. Готую страву і на сковороді, і в духовці. Але на все потрібно небагато часу.

Порції 11 шт.

  • Час підготовки 12 хвилин
  • Час приготування 20 хвилин

Інгредієнти

  • 300 гр. м’ясний фарш (свинячий);
  • 1 шт. кабачок (750 гр.);
  • 90 гр. сир (твердий);
  • 1/2 шт. ріпчаста цибуля (середня);
  • 4-5 ст.л. мука;
  • 2-3 ст.л. рослинна олія;
  • за смаком мелений перець (чорний);
  • за смаком сіль.

Приготування:

  1. Кабачки для приготування підходять будь-якого розміру. У мене сьогодні великий. Очищаємо їх від шкірки за допомогою овочечистки та нарізаємо на кружечки товщиною близько 2 см. (У мене вийшло 11 шт.).
  2. У кружечків вирізаємо серцевину ножем або кондитерським кільцем. Кабачки підготовлені.
  3. У миску викладаємо фарш. У мене свинячий, можна використовувати будь-який на свій смак. Серцевину кабачка і цибулю подрібнюємо на великій тертці, кабачок віджимаємо і все додаємо в фарш. Солимо, перчимо і перемішуємо.
  4. Підготовлені кільця з кабачків заповнюємо фаршем.
  5. Для прискорення беру 2 сковороди. Розігріваємо в них масло на високій температурі. Фаршировані колечка обвалюємо в борошні та викладаємо на сковороди. Обсмажуємо з 2 сторін, поки не зарум’яняться. За часом займе не більше 10 хвилин.
  6. Обсмажені кабачки з м’ясом перекладаємо на деко (у мене 2 невеликих), додаємо зверху крупно натертий сир і ставимо в духовку, попередньо включену на 200 градусів. Готуємо не більше ніж 10 хвилин.
  7. Сир повинен розплавитися і зарум’яниться. Кабачок став трохи м’яким на сковороді, а після духовки він буде дуже ніжним і соковитим. Фарш повністю готовий. Запах у страви просто приголомшливий.
  8. Готові кабачки з м’ясом і сиром перекладаємо на тарілку, подаємо як закуску, тоді прикрашаємо зеленню, або як другу страву. Такі фаршировані кабачки гарні в гарячому, і в холодному вигляді.

Також читайте: ФРІТТАТА З ШИНКОЮ. СМАЧНИЙ ІСПАНСЬКИЙ СНІДАНОК

Нове

Популярне