Нове

Гарячий сніданок за 15 хвилин з лаваша, на сковороді

Рецепт у мене сьогодні найпростіший, більш того, навіть якісь особливі пропорції витримувати не треба. Нічого не потрібно загортати і просочувати.

Не вірите? Даремно!

У інгредієнтах написала вагу продуктів, які використовувала сама, але цілком можна покласти чогось більше або менше, замінити одні продукти іншими. Все як забажаєте. Головне – сам принцип.

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 2 великих листа
  • Помідор – 1 плід
  • Будь-який готовий м’ясний продукт (ковбаса, шинка) – 6 шматочків
  • Сир (НЕ плавлений) – 100 г
  • Майонез – 3 ст. ложки
  • Яйця – 4 шт

приготування:

  • Вирізала з лаваша 4 кола, розміром по діаметру сковороди.
  • Помідор і ковбасу нарізала на кружечки. Сир натерла на великій тертці.
  • Трохи збила 2 яйця з дрібкою солі. Не до піни збивала, а тільки до однорідності.
  • Розігріла сковороду, налила трохи рослинної олії без запаху. Вилила збиті яйця і відразу, поки вони рідкі, виклала поверх лаваш, змащений майонезом. Лаваш при цьому повинен прилипнути до яєчні.
  • Поверх майонезу виклала кружечки помідора.
  • Ще один лист лаваша з майонезом і тертим сиром.
  • Наступний шар: лаваш змащений майонезом і ковбаса.
  • Посипала сиром.
  • Збила решту 2 яйця з дрібкою солі.
  • Накрила останнім шматком лаваша і зверху залила збитими яйцями. Вони, звичайно, частково стекли на дно, але і зверху задосить залишилося. Те що залишилося нагорі, ще додатково розподілила по поверхні лаваша.
  • Закрила кришкою, смажила на середньому вогні 3 хвилини.
  • За допомогою двох лопаток перевернула всі шари разом – знизу підвела широку лопатку, зверху придавила ще однієї, і все легко перевернулося, взагалі без проблем.
  • Смажила під кришкою ще хвилин 5.

Ось такий листковий пиріг з лаваша вийшов. Ситний, смачний, та й на зрізі цілком симпатичний.

Також читайте: СМАЧНІ КАБАЧКОВІ РУЛЕТИКИ НА ДРІЖДЖОВОМУ ТІСТІ

Нове

Популярне