Нове

Смачні кабачкові рулетики на дріжджовому тісті

Як вам подобається така випічка? Нам – дуже і останнім часом готую дуже часто. Ці рулетики прекрасно підходять до перших страв, м’яса і можна просто відламати і з’їсти з чашкою ароматного чаю.

Інгредієнти:

тісто:

  • 180 мл води
  • 30 г рослинної олії
  • 7 г цукру
  • 2 г мускатного горіха
  • 100 г подрібненого кабачка
  • дрібка солі
  • 9 г сухих дріжджів
  • 380-420 г борошна

начинка:

  • 50 г петрушки
  • 60 г тертого сиру
  • 60 г розтопленого вершкового масла
  • 30 мл рослинної олії
  • 20 г цукру
  • 1 ч. л. солі без гірки
  • 1 ч. л. сухого часнику або 2 зубчики
  • 1 яйце
  • перець за смаком

приготування:

  1. У глибоку миску влити теплу воду, температурою 30-35 ° C. Додати рослинну олію і цукор.
  2. Мускатний горіх натерти, кабачок подрібнити в чаші блендера або натерти на дрібній тертці і додати в миску. Посолити і додати дріжджі. Перемішати.
  3. Борошно додавати частинами і почати замішувати тісто лопаткою в мисці. Потім присипати стіл борошном, викласти тісто і далі замішувати руками 7 – 10 хвилин, намагаючись не забити тісто. Замішувати можна будь-яким зручним для вас способом. Я, в цьому рецепті, використовувала відбивання. При замішуванні кабачок виділяє рідину і доведеться кілька разів дуже маленькими порціями додавати борошно. Щоб тісто не липло до рук я змащую руки олією. Але все одно тісто залишиться трошки липким.
  4. Скачати тісто в кулю і викласти в змащену маслом миску, накрити плівкою, ножем зробити отвори і залишити підходити приблизно на годину. Тісто має збільшитися вдвічі.
  5. Тим часом, готуємо начинку. Помістити в чашу блендера петрушку, сир, розтоплене вершкове масло, олію, цукор, сіль, часник, яйце і перець. Збити в пюре.
  6. Коли тісто підійде. Включити духовку на 190С і зайнятися тістом. Викласти його на присипаний борошном стіл і розділити на дві частини. Кожну розкачати в прямокутний пласт, товщиною 0,5 см. Викласти начинку і розподілити по тісту.
  7. Скачати уздовж довгої сторони в досить щільні рулети. Перекласти на деко. Ножицями зробити розрізи поперек рулету під кутом 45 ° через 4-5 см, не прорізаючи нижній шар. Акуратно відігнути отримані шматочки в різні боки. Так само вчинити з другим рулетом.
  8. Накрити рулети плівкою і дати постояти 20 хвилин. Потім змастити поверхню рулетів розтопленим вершковим маслом. За бажанням посипати сіллю. відправити випікати в духовку на 25-30 хвилин. Готові рулетики змастити вершковим маслом, дати охолонути.

Смачного!

Також читайте: БУТЕРБРОД З ГРИБАМИ АЛЯ ЖУЛЬЄН. СМАЧНИЙ СНІДАНОК ДЛЯ ВСІЄЇ СІМ’Ї

Нове

Популярне