Нове

Модний манікюр в стилі мінімалізм на осінь 2020

Ця стаття присвячена модному манікюру в стилі мінімалізм. Тут Ви знайдете цікаву фото добірку манікюру в незвичайному стилі.

У 2020-2021 роках манікюр в стилі мінімалізм знаходиться на піку Nail моди. Сучасні дівчата піклуючись про свою привабливість, віддають перевагу витриманості в стилі одягу і іміджу, це стосується і модного нейл-арту.

У багатьох жінок в житті настає такий момент, коли починає набридати манікюр зі стразами, блискітками, паєтками та яскравими малюнками. Саме в цьому випадку майстри пропонують клієнткам виконати манікюр в мінімалістичному стилі. Це не з проста, адже цей стиль дизайну нігтів вважається одним з найбільш популярних варіантів у 2020 році. Хоча і в цьому стилі манікюру невелика кількість страз і блискіток, так само можуть застосовуватися в дизайні нігтів.

Жіночим ручкам мінімалістичний стиль здатний надати натуральність, акуратність і креативність. Цей стиль ідеально підходить, як на кожен день, так і для вечірнього образу.

При виконанні манікюру в мінімалістичному стилі майстри використовують найчастіше спокійні відтінки покриття (нюдові, пастельні тони). Так само віддається перевага приглушеним і темним тонам, але головними фаворитами є відтінки білого, чорного і сірого.

Так само для любительок яскравих відтінків, можна використовувати більш насичені тони лаку.

Nail майстри пропонують різні види дизайнів в мінімалістичному стилі такі, як: геометрія, тваринні принти, флористика, абстракція і інші варіанти, але головне щоб манікюр не був перевантажений дизайном і не виникло відчуття перенасичення на нігтях.

Також читайте: БЕЖЕВИЙ МАНІКЮР НА ОСІНЬ 2020: 18 ФОТО ІДЕЙ ДЛЯ СТИЛЬНИХ ДАМ

Нове

Популярне