Під час збирання овочів, звичайно ж, всі ми дуже втомлюємося, потрібно ще знайти сили та приготувати що-небудь смачненьке для своїх сім’янин. Пропоную трохи полінуватися, хіба що зовсім трохи, і приготувати дуже прості ледачі біляші.
Інгредієнти:
- Вафельні листи – 1 пачка;
- М’ясний фарш – 500 г.;
- Зелена цибуля та кріп -1 невеликий пучок;
- Часник – 2-3 зубчики;
- Сіль до свого смаку;
- Яйця – 3-4 шт.;
- Масло рослинне для обсмажування біляшів.
Час приготування – 45 хвилин.
Приготування:
- У фарш додаємо дрібно нарізану зелену цибулю і кріп, сюди ж додаємо подрібнений часник, солимо та поперчимо й перемішуємо.
- На вафельний лист тонким шаром рівномірно розподіляємо м’ясний фарш.
- Накриваємо другим вафельним листом, та знову викладаємо фарш тонким шаром.
- Накриваємо третім вафельним листом і довільно нарізаємо — на квадратики або прямокутники. З іншими інгредієнтами робимо те ж саме.
- Яйця злегка збиваємо за допомогою виделки, солимо та перемішуємо. Кожну заготовку занурюємо по обидва боки в яєчну суміш.
- І обсмажуємо в сковороді на рослинній олії з обох боків до золотистого кольору.
- Подавати ліниві біляші прямо з печі! Смачного!
Також читайте: БЕЗ МУКИ І ЯЄЦЬ. ШВИДКИЙ ВІВСЯНИЙ ПИРІГ ДО ЧАЮ