Нове

Ліниві біляші

Під час збирання овочів, звичайно ж, всі ми дуже втомлюємося, потрібно ще знайти сили та приготувати що-небудь смачненьке для своїх сім’янин. Пропоную трохи полінуватися, хіба що зовсім трохи, і приготувати дуже прості ледачі біляші.

Інгредієнти:

  • Вафельні листи – 1 пачка;
  • М’ясний фарш – 500 г.;
  • Зелена цибуля та кріп -1 невеликий пучок;
  • Часник – 2-3 зубчики;
  • Сіль до свого смаку;
  • Яйця – 3-4 шт.;
  • Масло рослинне для обсмажування біляшів.

Час приготування – 45 хвилин.

Приготування:

  1. У фарш додаємо дрібно нарізану зелену цибулю і кріп, сюди ж додаємо подрібнений часник, солимо та поперчимо й перемішуємо.
  2. На вафельний лист тонким шаром рівномірно розподіляємо м’ясний фарш.
  3. Накриваємо другим вафельним листом, та знову викладаємо фарш тонким шаром.
  4. Накриваємо третім вафельним листом і довільно нарізаємо — на квадратики або прямокутники. З іншими інгредієнтами робимо те ж саме.
  5. Яйця злегка збиваємо за допомогою виделки, солимо та перемішуємо. Кожну заготовку занурюємо по обидва боки в яєчну суміш.
  6. І обсмажуємо в сковороді на рослинній олії з обох боків до золотистого кольору.
  7. Подавати ліниві біляші прямо з печі! Смачного!

Також читайте: БЕЗ МУКИ І ЯЄЦЬ. ШВИДКИЙ ВІВСЯНИЙ ПИРІГ ДО ЧАЮ

 

Нове

Популярне