Нове

Спорт-шик: 7 стильних образів

Сьогодні пропоную розглянути один з найцікавіших в цей час стилів “спорт-шик”. Цей стиль побудований на поєднанні спортивних речей з діловими або романтичними нотками гардеробу. Белла Хадід, Кендалл Дженнер, Хейлі Болдуін типові представниці стилю спорт-шик.

Ще Коко Шанель запропонувала жінкам носити замість корсетів вільні штани, а потім понеслося. У 1980 Джейн Фонда стала найзнаменитішою моделлю, а легінси навіки увійшли в гардероби модниць. В теперішній час межі між діловими речами та речами для тренувань стерлася зовсім.

Основні характеристики спорт-шику:
– багатошаровість;
– легка недбалість і розслабленість;
– поєднання різних фактур;
– змішування кольорів;
– яскраві акценти;
– змішування з іншими стилями (наприклад, можна додати косуху або кашемірове пальто);

Ось, наприклад кілька улюблених поєднань в стилі спорт-шик:

Тренувальні штани + чоловічий піджак + човники

Піджак і спортивні штани міцно закріпилися в гардеробі багатьох модниць, дозволяючи складати основу незабутніх та стильних луків. Замість босоніжок одягають класичні бежеві човники.

Світшот + спідниця

Світшоти давно підкорили серця модельєрів і стилістів. Зараз щороку вони з’являються на подіумах. В сезоні 2020-2021 особливо популярним став однотонний оверсайз. Кращі поєднання світшотів виявляються з довгими спідницями: міді або в підлогу. Не дивлячись на спортивні елементи, образ виходить дуже ніжний та витончений.

Худі + плаття + піджак

Худі відмінно поєднується і з джинсами — це повсякденний лук із сукнею і піджаком. Дизайнери експериментують і роблять худі то укороченим, то подовженим. У будь-якому випадку, приміряйте, можливо це те, що ви давно шукали!

Футболка поло + спідниця олівець

Поло відмінно поєднується з брючними костюмами або спідницею олівець. Цей образ відмінно підходить для офісу.

Штани з лампасами + піджак або жакет

Широкі спортивні штани на резинці з лампасами — це класика жанру. Спробуйте надіти штани з лампасами не тільки з кросівками, а з туфлями-човниками та об’ємним жакетом — тепер так можна піти й на роботу, і в кафе. Стильно і свіжо!

Трикотажна сукня

Трикотажне плаття можна носити як самостійний елемент гардероба, так і в поєднанні з жакетами. Особливо популярні зараз моделі суконь «в рубчик», як носила Дженніфер Еністон в перших сезонах серіалу «Друзі». Нейтральні відтінки — це карамельний, молочний, сірий та болотяний.

Кроп-топ + кельми + джинси

У 2020-му кроп-топ може бути абсолютно будь-яким — трикотажний з нерівним краєм, як ніби обрізана футболка, нагадувати спортивний бра. Олімпійки пропонують носити окремо від спортивних штанів. Таке поєднання заспокоять класичні джинси.

Також читайте: ЯК ПРАВИЛЬНО ПІДІБРАТИ СУМКУ ДО ОБРАЗУ: ПРОСТІ ПОРАДИ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ СТВОРИТИ СТИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ

Нове

Популярне