Нове

”Якщо все затягнеться ми просто не виживемо”: Олег Винник поділився своїми планами та думками на рахунок пандемії

Олег Винник зазначає, що 2021 рік стане складним і переломним для всіх артистів, не тільки України, але і світу.

Нещодавно співак провів грандіозний концерт у серці Одеси. Після чого дав особисте інтерв’ю та зазначив, що буде з його виступами, якщо карантин через епідемію коронавірусу затягнеться. Як уже відомо українські зірки розпочали свою особисту боротьбу з коронавірусом. Відтак знаменита співачка Ольга Полякова нещодавно і сама захворіла.

Діячі культури та мистецтва б’ють на сполох та зазначають, що сфера творчості може пандемію і не пережити. Фанати вважають, що артисти просто “бісяться з жиру”.

Не тільки Одна Ольга Полякова б’є на сполох та говорить за весь український шоу-бізнес. Олег Винник у своєму інтерв’ю в програмі “Зірковий шлях” зазначає, що потрібно просто бути неадекватною людиною і не поважати професію співака чи діяча культури, щоб сказати, що артисти “з жиру бісяться”. Він зазначив, що артисти теж люди, які бояться за своє здоров’я і не готові йти на шалені ризиковані моменти.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@olegg.vynnyk)

Співак зазначив, що економити та урізати заробітну плату своєму персоналу не буде. Він не потерпить фонограми та неякісну підготовку до концерту. Для нього — це пріоритет, який стає на перше місце.

Олександр Горбенко, який є головним продюсером Олега Винника зазначає, що 2020 рік підбігає до свого логічного завершення, але розслаблятися не варто. Скоріш за все 2021 рік буде гіршим в плані концертних турів і виступів артистів. Це нова епоха до якої ми були просто не готові.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@olegg.vynnyk)

Олег Винник зізнався, що для нього – велике щастя, коли шанувальники не покидають його, продовжуючи відвідувати концерти. Співак дякує Богові за те, що не дивлячись на ситуацію з пандемією його віддані фанати завжди з ним. Вони знаходять можливість, час, сили, здоров’я і кошти, щоб бути з тобою”, – сказав артист.

Нове

Популярне