Нове

В джинсових штанах та зі стрижкою каре: Софія Ротару вразила чудовим щоденним стилем одягу

Активна користувачка мережі інстаграм порадувала підписників чудовим фото зі своєї молодості. На своїй особистій сторінці в Instagram Софія Ротару опублікувала знімки зі свого особистого Дня Народження і феєричного святкування ювілею сина Руслана. Народна артистка була одягнена у неймовірно красиве вбрання.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений София Ротару / Sofia Rotaru (@sofiarotaru.official)

Цього ж самого дня одна зі сторінок фан-групи співачки опублікувала зовсім інше фото, з молодих літ артистки. Відтак обліковий запис sofiarotaru_fan опублікував знімок, на якому Софія Ротару сфотографована сидячи на мотоциклі в самих звичайнісіньких джинсах і білій чоловічій сорочці.. Образ “бунтівниці” їй неперевершено йде. На ногах у зіркової співачки були замшеві лофери, а обличчя таємничо прикрашали сонцезахисні окуляри темного відтінку.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений СОФИЯ РОТАРУ | SOFIA ROTARU ❤ (@sofiarotaru_fan)

Головну увагу слід звернути на подвійне каре Софії Ротару. Саме ця стрижка невимовно підкреслює красиві лінії обличчя народної співачки СРСР та України.

Варто відзначити, що виглядає Софія Ротару на знімку дуже ефектно та жіночно. 73-річній співачці неймовірно йде цей образ “бунтівниці на мотоциклі”. Нагадаємо, що 7 серпня 2020 року співачка відсвяткувала своє день народження. В колі близьких людей був і син Руслан з улюбленою невісткою Світланою. На своїй особистий інстаграм сторінці діти зіркової співачки ніжно та красиво привітали матусю з 73-річчям.

Нове

Популярне