Нове

8 речей для ідеального осіннього гардероба

Вересень нагадує не тільки про прийдешні холоди, а й про те, що пора провести ревізію свого гардероба. Всі застарілі або зіпсовані речі здати на перероблювання, а відсутні модні новинки докупити. Намагайтеся підбирати функціональні речі — ті, які будуть поєднуватися з більшістю інших у вашому гардеробі.

Щоб полегшити вам пошуки модних новинок, ми вибрали вісім найнеобхідніших речей в осінньому гардеробі.

Білі кеди

Коли немає нормальної пари взуття для повсякденного комплекту, то вас врятують білі кеди! Їх сміливо можна поєднувати з джинсами, штанами, сукнею, спідницею, тренчем, курткою та пальто.

Бежеві човники

Ідеальні туфлі. Вони елегантні, жіночні та витончені. Відмінно підійдуть до будь-якого наряду.

Біла футболка

І влітку, і взимку, і восени! Ідеальні перший шар в багатошарових образах. Носити можна як самостійно, так і під піджак, сорочку, пальто, куртку або кардиган.

Джинси

Хоч у світі моди й існує величезна кількість різних моделей, у вашому гардеробі повинна бути хоча б одна пара джинсів прямого крою з високою посадкою і без потертостей і дірок. Такі джинси максимально універсальні та залишаються популярними не один рік!

Светр

Светр прямого крою, злегка оверсайз. Тепло, затишок і комфорт! Колір вибирайте в залежності від уподобань і колірної гами гардеробу.

Біла сорочка

Максимально незамінна річ в осінньому гардеробі. У майках вже прохолодно, а у светрі жарко — сорочка наш ідеальний кандидат!

Сміливо експериментуйте з цим предметом гардеробу, адже в ній можна піти й в офіс, і на прогулянку, і на побачення!

Пальто

Пряме пальто довжини міді — це паличка-виручалочка осені. Воно прослужить вам не один сезон. І виграшно виглядатиме з речами на кожен день, і на додаток до святкового образу!

Водолазка

Водолазку можна використовувати як основу для багатошарового образу. Наприклад, надягати її під контрастну сорочку, оверсайз-піджак або вільне худі.

Кардиган

Ніяких старомодних кардиганів, які сидять “в обліпку”. Такий верх давно застарів. Придивіться до більш стильного подовженого варіанту оверсайз, який може бути товстої в’язки, з кашеміру, вовни або трикотажу. Колірна палітра кардиганів повина бути: чорна, сіра або бежева. Ці тони універсальні та чудово будуть працювати з будь-якими відтінками, не перевантажуючи ваш образ.

Ось такий вийшов список речей паличок-виручалочок. З ними можна створити величезну кількість різноманітних образів. Будьте стильними та любіть себе)

Також читайте: 10 НАЙМОДНІШИХ ПОЄДНАНЬ КОЛЬОРІВ В ОДЯЗІ ОСІНЬ-ЗИМА 2020 РОКУ

Нове

Популярне